Esra Erol'da çok konuşulmuştu! Cemile'yi aylar sonra gören şok oldu, başörtüsünü çıkarıp Tiktok çekti

Esra Erol'da çok konuşulmuştu! Cemile'yi aylar sonra gören şok oldu, başörtüsünü çıkarıp Tiktok çekti

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da yine programa katılan isimlerle gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda programa katılan ve oldukça olaylı isimlerden biri olan Cemile, of aylar sonra göründü ve görenleri şaşkına çevirdi. Başörtüsünü çıkartan Cemile TikTok çekti. İşte konuya ilişkin detaylar…

ATV’nin en çok izlenen programlarından olan ve birbirinden farklı olayları ekrana taşıyan Esra Erol’da Yeni olaylarla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde programa katılan Cemile, görücü usulü evlenmiş ve boşanmak için Esra Erol’a başvurmuştu. Aylar sonra cemreyi görenler şaşkına döndü.

TİKTOK HESABI İLE YENİDEN ORTAYA ÇIKT

Bir süre önce Esra Erol’un programına katılan ve görücü usulü bir şekilde evlenen Cemile, boşanmak istediğini söylemişti. Özellikle de programda tartışma anları ile gündem olan Cemile, kayınvalidesine verdiği tepkilerden dolayı ülkenin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

yeni-proje-7-001.jpg

Aylar sonra tekrardan ortaya çıkan Cemile “nurtensultanmutfagi” isimli TikTok hesabı ile kendini gösterdi. Bu videoda ev sahibine kızdığı gözlemlenirken cemilenin son halleri görenleri şaşkına çevirdi.

yeni-proje-8-001.jpg

Esra Erol’un programında başörtülü olan Cemile, çektiği videoda başörtüsünü çıkarmasıyla dikkat çekti. Cemile videoda "Benim erkek arkadaşım da olsa o karışamaz işime adam tamiri yaptı çıktı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN