Esra Erol'da korkunç olay! ABD'li askerlere çocukları satmışlar: O kan donduran itiraf Epstein olayını akıllara getirdi

Esra Erol'da korkunç olay! ABD'li askerlere çocukları satmışlar: O kan donduran itiraf Epstein olayını akıllara getirdi

Atv’nin en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol’da programında ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak programda anlatılanlar resmen kan dondurdu. Yapılan itiraflar sonrasında akıllara tüm dünyada yankı uyandıran Epstein olayı geldi. O kadın çocuklarının ABD’li askerlere satıldığını iddia etti.

Jeffrey Epstein skandalı, tüm dünyayı dehşete düşüren ve tarihin en iğrenç olayı olarak son günlerde gündemden düşmüyor. Birbirinden ünlü isimlerin karıştığı bu davanın Türkiye uzantısının olup olmadığı ise büyüm bir merak konusu iken Esra Erol’da programında yaşananlar soru işaretlerine yol açtı. Öynet’te yer alan habere göre, Şükran Berberoğlu isimli kadın 2 çocuğunun kaçırıldığı iddiası ile programa başvurdu. Programa gelen kadın, çocuklarının İncirlik'te görev yapan ABD askerlerine satıldığını söyledi.

capture-20240116165944002.jpg

BABA ÇOCUKLARINI ABD’Lİ ASKERLERE SATMIŞ

Neredeyse her gün birbirinden farklı olayların yaşandığı ve her olayla ağızları açık bırakan Esra Erol’da programında bu defa kan donduran bir olay yaşandı. Reyting rekortmeni programa adana'dan katılan Şükran Berberoğlu, öyle iddialarda bulundu ki izleyenler küçük dilini yuttu. Programa katılan kadın 2 tane çocuğunun küçük yaşlardayken ABD’li askerlere satıldığını iddia etti. Söz konusu bul satışı babalarının yaptığını öne sürerken Hatice isimli çocuğun 4 yaşındayken, Seçil isimli çocuğunun ise 7 aylıkken verildiği açıklandı.

capture-20240116165816159.jpg

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Beberoğlu, şunları söyledi:

Hatice'yi vermeden önce bir komşum vardı. Avukatın yanında çalışıyormuş. Geldi benim kafaama girdi. Ben de veremem dedim. Babalarının yanına gitmiş o da 'Bir tabla verirseniz veririm' demiş. Bir tablaya verdi çocuğumu. Seçil'den de ne kadar para aldığını bilmiyorum. Kendi almış parayı. Beş kuruşunu görmedim. Ben zaten vermek istemedim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN