Esra Erol'daki iğrenç ifşa ünlü ismi bile isyan ettirdi! Her şeyi göze alıp bakın ne yazdı? İşte herkesi utandıran olay

Esra Erol'daki iğrenç ifşa ünlü ismi bile isyan ettirdi! Her şeyi göze alıp bakın ne yazdı? İşte herkesi utandıran olay

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Esra Erol'da son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Esra Erol'un programına katılan Mümin adlı şahıs, dini kullanarak 9 kadını bir araya topladı. 9 kadınla ayrı ayrı konuşan Mümin'in gizli sırrı ifşa oldu. Yaşanan olay tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken ünlü Şef Arda Türkmen'den ilginç bir çıkış geldi. Öyle bir şey yazdı ki görenlerin nutku tutuldu. Bakın ünlü şef ne yazmış?

Her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yaşanan son olaylar tüm Türkiye'nin ağzını açık bıraktı. Programa katılan Mümin adlı şahıs, sözde dini grup kurup 9 kadını yanına aldı. 9 kadınla ayrı ayrı mesajlaşan Mümin isimli adamın sırrı ortaya çıkınca herkes şoke oldu. Yaşanan olaya sessiz kalamayan ünlü Şef Arda Türkmen sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı görenler nasıl tepki vereceğini şaşırdı. İşte tüm Türkiye'nin konuştuğu o olay...

ESRA EROL'DAN YARDIM İSTEDİ

ATV ekranlarının popüler programı Esra Erol'da son yaşanan olaylar tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Eşi Sevim hanımın Mümin Resul adlı şahsa kaçtığını iddia eden Ali Bey Esra Erol'dan yardım istedi. Harekete geçen Esra Erol, Mümin adlı şahsı programa getirerek herkesi yüzleştirdi.

DİNİ KULLANARAK 9 KADINI AĞINA DÜŞÜRDÜ

Mümin Resul'un programda yaptığı açıklamalara daha fazla dayanamayan Ali Bey apar topar programa geldi. İkili eteklerindeki taşları dökerken ortaya çıkan detaylar herkesi şoke etti. Mümin'in kurduğu bir sözde din grubunda kadınların olduğu belirtilirken Sevim'in de aralarında bulunduğu bu kadınların Mümin'e "Aşkım" şeklinde mesajlar attığı ifade edildi.

kmggfgfgf-1.jpg

ESRA EROL DUYDUKLARI KARŞISINDA ŞOK GEÇİRDİ

Duydukları karşısında şok geçiren ünlü sunucu Esra Erol, "9 kadın 1 Mümin. Öyle bir şey ki bir gruba giriyorsun bir şeyler öğrenmek için, grubun içerisinde adının dışında her şey var" yorumunda bulundu.

"PARTİ KUR OY VERELİM"

Tüm Türkiye'nin gündemine düşen bu olay ünlü Şef Arda Türkmen'i bile isyan ettirdi. Programı izleyen Türkmen, Esra Erol'da da yer alan "Karım gibi ben de 5 yıldır lohusa sendromu yaşıyorum" sözlerini duyunca "Parti kur oy verelim Mümin Resul" diyerek evdeki lohusalık durumlarına bir gönderme yaptı.

b678.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN