Esra Erol'daki itirafçı gelin Türkiye'nin kanını dondurdu! Bu gelin Seçil Erzan'a Dilan Polat'a rahmet okutur

Esra Erol'daki itirafçı gelin Türkiye'nin kanını dondurdu! Bu gelin Seçil Erzan'a Dilan Polat'a rahmet okutur

ATV’nin En çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da da akıllara durgunluk veren bir olay daha yaşandı. Programda yaptıklarını itiraf eden gelin gündemdeki diğer isimlere resmen taş çıkartacak cinsten. Ne Seçil Erzan ne Dilan Polat bu gelinin söylediklerinin yanından geçemez…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve her bölümüyle farklı olayları izleyenlere aktaran Esra Erol’da programa yine akıl almaz olaylarla gündemdeki yerini aldı. Son canlı yayında yaşanan olay herkesi şaşkına çevirirken Ayşe isimli kadının aktardığı hikaye izleyenlere “yok artık” dedirtti.

PARA KARŞLIĞI EŞİ TARAFINDAN SATILMIŞ

Esra Erol’un hafta içi her akşam yayınlanan programına katılan Ayşe isimli vatandaş burada yaptığı açıklamalarla izleyenleri resmen dumur etti. Kadın, eşinin kendisini para karşılığında başkalarına evlilik ve adi vererek sattığını iddia etti.

yeni-proje-1-005.jpg

Yozgat, Adıyaman ve Kayseri gibi illerde uzun yıllardır insanları kandırdıklarını sonrasında da o insanlardan aldıkları altınlarla kaçtıklarını itiraf eden Ayşe isimli kadın, bu söyledikleri ile herkesi şaşkına çevirirken kadının eşi Mehmet bey canlı yayına bağlanarak söylenen bu iddiaların tamamını yalanladı.

yeni-proje-2-005.jpg

KARDEŞİNİN SEVGİLİSİ OLDUĞUNU AÇIKLADI

Canlı yayına katılan bazı kişiler Ayşe hanımın programa beraber katıldığı ve kardeşi olduğunu dile getirdiği Bülent Bey’in kardeşi değil sevgilisi olduğunu söyledi. İhbarlar art arda gelirken yayına bağlanan herkes benzer şeyleri söyleyince asıl gerçekler ortaya çıktı.

yeni-proje-3-008.jpg

Bülent Bey’in Ayşe Hanım’ın öz kardeşi olduğu ama kendisinin çocuk yaşlarda illegal şekillerde evlatlık verildiği ve bu yüzden de annesinin ve babasının Ayşe Hanım’dan farklı kişiler olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN