Seçil Erzan'ın dolandırıcılık skandalında yeni ayrıntı: Babadan kalma evi ipotek ettirdi

Seçil Erzan'ın dolandırıcılık skandalında yeni ayrıntı: Babadan kalma evi ipotek ettirdi

"Fatih Terim" adına açılan güvenilir fon vaadiyle ünlü futbolcular dahil birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan'ın, babadan kalma evini 10 milyon liralık borca karşılık ipotek ettirdiği ortaya çıktı.

Ünlü isimleri yüksek kar getirili "Fatih Terim fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan Bozcaada’da babadan kalma evini ipotek ettirdi.

İpotek sözleşmesine göre, Türkay Gümülcineli, Seçil Erzan'a 10 milyon TL peşin ödeme yaptı. Bu borç karşılığında Erzan, Çanakkale Bozcaada Alaybey Mahallesi'nde bulunan villasını, Gümülcine'ye ipotek verdi. 6 Ocak 2023 tarihli borç sözleşmesinde borcun 30 gün içerisinde geri ödenmesi gerektiği, aksi taktirde villanın ipoteğinin paraya çevrilmesi yoluyla takip edilerek nakde çevrileceği belirtildi.

DEĞERİ YAKLAŞIK 25 MİLYON LIRA

Seçil Erzan'ın babasından kalma evin yaklaşık 2 dönüm içerisinde yer aldığı ve tadilat ettirilerek villaya dönüştürüldüğü öğrenildi. Emlakçılar, villanın değerinin yaklaşık 25 milyon TL olduğunu belirtiyor.

SEÇİL ERZAN'IN 226 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Semih Kaya ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 226 yıl hapsi isteniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN