Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den o yoruma cevap: "Allah belanı versin pislik!"

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den o yoruma cevap: "Allah belanı versin pislik!"

Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Instagram'da yapılan bir deprem paylaşımına gelen spam yoruma tepki gösterdi. Depremle ilgili paylaşıma gelen ahlaksız yoruma sinirlenen Ali Özbir, "Allah belanı versin pislik utanmıyorsun bir de bu sayfaya yazmaya" ifadelerini kullandı.

Sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medyada bir paylaşıma yapılan yoruma lanet okuyarak cevap verdi. Özbir, "Allah belanı versin pislik utanmıyorsun bir de bu sayfaya yazmaya" ifadelerini kullandı.

ali-ozbir-3.jpg

SPAM MESAJA CEVAP VERDİ

Esra Erol ile 2010 yılında dünya evine giren Ali Özbir, Instagram hesabından yaptığı yorumla gündem oldu. Özbir, "Enkaz kaldırıldıktan sonra Antakya" notuyla deprem sonrası Antakya'nın son halini paylaşan bir sayfadaki yorumlardan "Hikayem sütyenimde" şeklinde atılan yoruma kayıtsız kalamadı. Bot hesaptan yapılan yoruma "Allah belanı versin pislik!!! Utanmıyorsun bir de bu sayfaya yazmaya" şeklinde cevap yazdı.

ali-ozbir.jpg

"AĞZINA SAĞLIK" DEDİLER

Özbir'in verdiği tepkiye "Ağzına sağlık abi" şeklinde cevaplar verildi.

SPAM YAYAN BOT HESAP

Bu tür yorumlar robot hesaplar üzerinden otomatik olarak oluşturuluyor ve çok takipçili hesapların paylaşımına otomatik olarak yapılıyor. Spam yorumları yayan bu hesapların sahiplerinin genel olarak kadın profili çizseler de erkek kullanıcılar oldukları biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN