Esra Ezmeci gelen iğrenç itiraf karşısında küçük dilini yuttu! Kocamla cinsellik başına... Cevabıyla gündeme bomba gibi düştü

Esra Ezmeci gelen iğrenç itiraf karşısında küçük dilini yuttu! Kocamla cinsellik başına...  Cevabıyla gündeme bomba gibi düştü

Son dönemde ilişkiler üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Kadınlara verdiği cinsel tavsiyelerle tanınan ve sosyal medya hesabından yaptığı itiraf paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şok oldu. Esra Ezmeci gelen mesaj karşısında ne diyeceğini bilemedi. Kocam her birliktelikte bana... Bu kadarı da pes artık! Bakın Esra Ezmeci'ye takipçisinden nasıl bir itiraf gelmiş?

FOX TV ekranların program sunan ve ilişkiler üzerine tavsiyelerde bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabından paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Takipçileriyle birlikte soru-cevap yapan Esra Ezmeci, gelen itiraf mesajıyla neye uğradığını şaşırdı. 'Kocam birliktelik karşısında bana para ödüyor' diyen kadın takipçisi gündeme bomba gibi düştü. Gelen mesajla çılgına dönen Esra Ezmeci, takipçisine öyle bir tavsiyede bulundu ki gören şaştı kaldı. İşte detaylar...

GELEN İTİRAF KARŞISINDA NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Sosyal medyada popüler olan ve ilişki tavsiyeleriyle dikkatleri çeken ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şok oldu. İlişki ve cinsellik üzerine kitaplar yazan 36 yaşındaki psikolog bu sefer ne diyeceğini bilemedi. Takipçisi öyle bir itirafta bulundu ki yer yerinden oynadı. İşte Esra Ezmeci'ye gelen bazı ilginç itiraflar;

"KAYINVALİDEM BALAYINA BİZLE GELMEK İSTİYOR"

Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan Esra Ezmeci yine gündeme bomba gibi düştü. Bizde sizler için bazı gelen soruları derledik. Takipçisinden gelen "Kayınvalidem balayına bizle gelmek istiyor. İlk gece çarşafı görmek istiyorum" itirafıyla sarsılan Esra Ezmeci, "Bu sonuçta sizin evliliğiniz, sizin geceniz, sizin özeliniz. Bu durumu ve ne istediğinizi mutlaka nişanlınızla konuşun" cevabını verdi.

b4.jpg

"PEŞİMİ BİR TÜRLÜ BIRAKMIYOR NE YAPMALIYIM?"

Başka bir takipçisinden gelen "Kayınvalidemle alkollüyken birlikte olduk istemiyorum şimdi peşimi bırakmıyor. Ne yapmalıyım?" sorusuna Esra Ezmeci, "Baştan böyle bir duruma girmeniz çok yanlış olmuş. Bu durumu asla istemediğinizi konuşun. Hiç kurtulamadığınız noktada eşinize bu durumu anlatın" cevabını verdi.

b5.jpg

KOCAMLA İLİŞKİ BAŞINA...

Esra Ezmeci'ye takipçilerinden gelen son soru ise ağızları açık bıraktı. Bu kadar da rezillik olamaz. Ünlü psikoloğa "Kocamla cinsellik başına 300 lira alıyorum, günde 2500 böyle daha iyi. tutkulu ilişkiyi bozar mı?" sorusu soruldu.

b6.jpg

Gelen mesajla şok olan Esra Ezmeci, "Eğer bu aranızda fantezilik bur durumsa ve ikiniz de bundan mutluysanız problem olmayabilir" cevabını verdi.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci'nin 1 oğlu bulunmaktadır.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

kmfdffd-16.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı "Süt Lekesi", "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir" ve "Kararı Ben Veririm" isimli kitapları Destek Yayınları’ndan çıkmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN