Esra Ezmeci görünce şok oldu mide bulandıran itiraf! Bu fanteziyi nasıl yapıyorsunuz? En yakın arkadaşı ile her gece...

Esra Ezmeci görünce şok oldu mide bulandıran itiraf! Bu fanteziyi nasıl yapıyorsunuz? En yakın arkadaşı ile her gece...

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık paylaşımlarda bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci yine gündeme bomba gibi düştü. FOX TV ekranlarında program sunan Esra Ezmeci Instagram hesabından takipçilerinden soru yöneltmelerini istedi. Peş peşe itiraflar alan Ezmeci gelen bir mesajla şok oldu. Bu fanteziye nasıl mideniz kaldırıyor? Esra Ezmeci'nin cevabı herkesin ağzını açık bıraktı. En yakın arkadaşı ile her gece... İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında program sunan ve ilişki üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan Esra Ezmeci gelen mesajla şok oldu. Herkesin midesi kalktı. Bu fanteziyi nasıl yapabiliyorsunuz? Pes artık! Esra Ezmeci'nin cevabı ise herkesi daha da şok etti. Bakın Esra Ezmeci'ye nasıl bir itiraf gelmiş?

GELEN İTİRAFLA ŞOK OLDU

Sosyal medyada takipçilerine verdiği ilişki tavsiyeleriyle sık sık gündem olan Esra Ezmeci, bu sezon başında başladığı ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ isimli programını geçtiğimiz haftalarda sonlandırmıştı. Programın bitişiyle Instagram hesabından takipçileriyle sık sık soru-cevap yapan Ezmeci, gelen itirafla şok oldu.

BUNA MİDE DAYANMAZ

Takipçilerinden gelen cinsel yaşam itirafıyla gündemden düşmeyen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son gelen paylaşımla şok oldu. Takipçileriyle soru-cevap yapan Esra Ezmeci, gelen ilginç itirafla ne diyeceğini bilemedi. Gelen mesajı hikayesinden paylaşan Esra Ezmeci ilginç önerisiyle kafaları karıştırdı.

kmgfgf-28.jpg

"KOCAM EN YAKIN ARKADAŞI İLE HER GECE..."

Takipçisinden gelen mesajı paylaşan Esra Ezmeci, 'Bu kadar da olmaz!' ifadelerini kullandı. Eşinin eşcinsel olduğunu öğrenen kadın Ezmeci'den tavsiye istedi. Esra Ezmeci’den öneri bekleyen isimsiz takipçi ünlü psikoloğa, “Kocam en yakın erkek arkadaşı ile sevgiliymiş yatakta pozlarını gördüm napıcamı (ne yapacağımı) bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

b56.jpeg

ESRA EZMECİ'DEN ŞOK CEVAP

Gelen itirafla sarsılan Esra Ezmeci, takipçisini yalnız bırakmayarak önerilerde bulundu. Eşiyle konuşmasını ve psikolog yardımı tavsiyesinde bulunan Esra Ezmeci şu ifadeleri kullandı:

“Burada eşinizle konuşup emin olduğunuz noktada ilişkiniz hakkında karar vermeniz gerekir. Psikolojik destek de almanız iyi olur”

kmfddf-11.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

kmfggf-3.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN