Esra Ezmeci kendisine gelen itiraf sonrası küçük dilini yuttu! Duyanlar 'Pes artık' dedi! 'Beni bir erkekle...'

Esra Ezmeci kendisine gelen itiraf sonrası küçük dilini yuttu! Duyanlar 'Pes artık' dedi! 'Beni bir erkekle...'

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle adından sıkça söz ettiren Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları ve itirafları sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. Ezmeci'ye gelen son itiraf herkesi şoke etti. 'Kocam sürekli cinsel içerikli filmler izliyor' diyen bir kadın takipçisinin devamında söylediklerini duyanlar kulaklarına inanamadı.

Son dönemde "Çok farklı fantezileri olan insanlar var, farklı yöntemler deneyen insanlar var" sözleriyle epey ses getiren Klinik Psikolog ve yazar Esra Ezmeci, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Kitaplarında verdiği tavsiyelerle adını geniş kitlelere duyuran Ezmeci, Instagram hesabından da kendisine gelen soruları da yanıtlıyor. Ünlü psikoloğa zaman zaman ilginç sorular ve itiraflar geliyor. Ezmeci de çekinmeden bu itirafları paylaşıyor.

Bir takipçisi Psikolog Esra Ezmeci'ye 'Kocam sürekli cinsel içerikli filmler izliyor' deyip kocası tarafından aldatıldığını açıkladı. İtirafının devamında 'Sonunda bir erkekle aldatıldım ve hamileyim' diyen takipçisinin söyledikleri herkesi şoke etti.

Ezmeci ise bu itiraf karşısında; 'Bu onun cinsel kimliği ve cinsel yönelimi ile ilgili bir durum. Ve cinsel içerikli filmleri izlemek zararlıdır ama cinsel yönelimi farklılaşmasına sebep olmaz. Bu muhtemelen eşinizde zaten var olan bir şeydi. O yüzden bundan sonrası bunu bilerek doğum sonrası, psikolojik destek alarak seçim yapmanız daha doğru olacaktır' dedi.

ezmeci.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN