Esra Ezmeci'ye 10 kilo verdiren yöntem! Ünlü isim kilo verme sırrını açıkladı...

Esra Ezmeci'ye 10 kilo verdiren yöntem! Ünlü isim kilo verme sırrını açıkladı...

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin kilo verme sırrı ortaya çıktı. 38 yaşındaki Ezmeci, kendisine 10 kilo verdiren yöntemin detaylarını paylaştı.

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kitaplarında verdiği tavsiyelerin dışında sosyal medya hesabından sık sık takipçileriyle iletişim kuruyor. Açıklamalarının yanı sıra fit görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çeken Ezmeci'nin formunun sırrı merak konusu olmuştu. 38 yaşındaki Esra Ezmeci, çapalama yönteminin sağlıklı kilo verme sürecinde oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Kilo verme sürecinde farklı yöntemleri denemek isteyenler arasında popülerlik kazanan bir yaklaşım olan "çapalama yöntemi," klinik psikolog Esra Ezmeci tarafından popülerleştirildi. Esra Ezmeci'ye göre, bu yöntemle sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün ve birçok kişi bu formülü uygulayarak 10, 15 kilo verebiliyor.

ÇAPALAMA EĞZERSİZİ

Peki sosyal medyada da oldukça popüler olan çapalama yöntemi nedir? Kendinizi en tok hissettiğiniz ve en zayıf olduğunuz halini düşünün. Her gün akşam yemeklerinden önce sol avuç içinden parmaklara doğru çapalama hareketi yapın. Bu hareket sayesinde bağırsak hareketleriniz artacak ve tokluk hissiniz oluşacaktır. Bu basit egzersizi, rahat bir ortamda ve 5 dakika boyunca tekrarlayarak uygulayabilirsiniz.

esrag.jpg

KOKU TERAPİSİ

Nane, zerdeçal ve karanfili koklama önerisi, metabolizmayı hızlandırarak zayıflama sürecine destek olabilir. Bu doğal kokuları kullanmak için, öğün öncesi veya gün içinde istediğiniz zamanlarda tercih edebilirsiniz.

koki.jpg

HEDEF BELİRLEME VE MOTİVASYON

Zayıflama sürecinde hedef belirlemek ve bir motivasyon kaynağı seçmek, başarıya ulaşmak için önemlidir. Hedefinizi net bir şekilde belirleyin ve kendinize uygun bir çapa seçerek, günlük yaşantınızda sık sık bu çapa ile bağlantı kurun.

zayif.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN