Esra Ezmeci'ye gelen soru "bunu da gördük" dedirtti! Ünlü psikoloğun verdiği yanıt ise şoke etti!

Esra Ezmeci'ye gelen soru "bunu da gördük" dedirtti! Ünlü psikoloğun verdiği yanıt ise şoke etti!

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle tanınan Psikolog Esra Ezmeci, son olarak "Çok acayip sorular var" diyerek kendisine gelen sorularını yanıtlamıştı. Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen itiraf ve soruları paylaşan Ezmeci, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

Son dönemin "Yeni Haydar Dümen" olarak da bilinen klinik psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan kendisine gelen sorulara yanıt vermeye devam ediyor. Kadın takipçilerinin yanı sıra erkek takipçilerinden gelen soru ve itirafları da paylaşan Ezmeci, paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor.

Esra Ezmeci, hürrem yağı tavsiyesiyle de epey konuşulmuştu. Şimdi de Ezmeci, bir takipçinden gelen akıl almaz soruyla gündeme geldi.

Bir takipçi Esra Ezmeci'ye "Evliyim ve eşimi en yakın arkadaşla aldattım 5 yıldır beraberiz ne yapmalıyım eşim benimle ilgilenmiyor" sorusu oldu.

esra.jpg

Diğer soru ise "Kocam ilişki sırasında cinsel organın çok soğuk diyor" sorusu oldu.

Esra Ezmeci ise bu soruya "İç çamaşırınıza nioli ve lavanta yağı damlatın" tavsiyesiyle yanıt verdi.

esra-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN