Esra Ezmeci'nin sabrı tükeniyor! İğrenç olayı böyle ifşa etti! Duyanlar akıl tutulması yaşadı!

Esra Ezmeci'nin sabrı tükeniyor! İğrenç olayı böyle ifşa etti! Duyanlar akıl tutulması yaşadı!

Sosyal medyada oldukça popüler olan Psikolog Esra Ezmeci, son yaptığı paylaşımla herkesi hayrete düşürdü. Sosyal medyadan bir takipçisinin yazdığı itirafı paylaşan Ezmeci, okuyanları adeta çileden çıkarttı. İşte detaylar...

Kitaplarında verdiği ilişki tavsiyeleriyle tanınan ve sosyal medyada da hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Psikolog Esra Ezmeci, paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Ezmeci sosyal medya hesabından kadın takipçilerinin yanı sıra erkek takipçilerinden gelen soruları yanıtlıyor ve itirafları paylaşıyor. Paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken ünlü psikolog bu kez de takipçisinin yaptığı bir itiraf ile gündeme geldi. İşte Esra Ezmeci'ye gelen itiraf ve sorular...

"Hocam lütfen görün. 44 yaşındaki yengem beni baştan çıkardı. Beraber oluyoruz. Nasıl kurtulabilirim?"

Esra Ezmeci :Sizin böyle bir durumda uzak durmanız gerekiyor. Sınır çizin ve sert çıkışın, baştan çıkmayın. Siz kendi irade gücünüzü kullanın.

esra-2.jpg

"Hocam lütfen görün. Eşim kız kardeşimle aldattı, gidecek yerim yok, çocuk var. Bedel nasıl ödetilir?"

Esra Ezmeci takipçisine şu yanıtı verdi: Bu sizin için çok zorlayıcı bir durum. Bence hem eşinizle hem kardeşinizle iletişimi kesin. Eşinizin sizi kaybettiğini düşünmesini sağlayın. Kendinizi çaresiz görmeyin, bunu karşı tarafa yansıtmayın, güçlü ve dik durun.

esraa.jpg

"Görümcemin kocasıyla bir anda yakınlaşmaya başladık. Ve bu durum ikimiz için de çıkmaz oldu..."

Esra Ezmeci: Böyle bir duyguya girdiğiniz anda o kişiden uzaklaşmanız ve görmemeye çalışmanız en doğrusu. Bence olumsuz sonuçlarından uzak kalmak için görümcenizin kocasından uzak kalın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN