Estetiksiz oyuncular estetiklilere karşı! Kimse onların estetiksiz olduğuna inanmıyor

Estetiksiz oyuncular estetiklilere karşı! Kimse onların estetiksiz olduğuna inanmıyor

Magazin dünyasının değişmeyen konuları arasında ünlülerin estetikli olup olmadığı konusu yer alıyor. Kimi ünlü estetikli olmadığı halde estetikli olarak düşünülürken kimi ünlü ise estetik yaptırmayı çok seviyor. Öte yandan bazı ünlü isimler ise doğallıklarını bozmamak için estetik tekliflerini geri çeviriyor.

Ünlü isimler hem özel hayatları ile hem oyunculukları ile hem de estetikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Magazin dünyasının en çok tartışılan konuları arasında yer alan “estetikli ünlü, estetiksiz ünlü” konusu değerini neredeyse hiç kaybetmiyor. Bazı ünlüler estetikle aralarına net bir çizgi çekerken kimisi ufak kimisi büyük dokunuşları tercih ediyor. Öte yandan kimi ünlü isimler makyaj dahi yapmayı tercih etmiyor. Gelin ünlülerin estetiğe olan bakış açılarına bakalım…

10 Haber'den Müge Dağistanlı'nın haberine göre Magazin dünyası, estetik operasyonların gölgesinde birçok ünlünün doğallığı tercih etmesiyle yeni bir döneme giriyor. Hazar Ergüçlü, 'Dilber' rolünü doğal güzelliği sayesinde kaparken, Neslihan Atagül ve Beren Saat gibi isimler de estetik operasyon tekliflerini geri çeviriyor. Bu yeni trend, sanat dünyasında doğallığın ve özgünlüğün önemini bir kez daha hatırlatıyor.

"DİLBER ROLÜ İÇİN DOĞALLIK ÖN PLANDA"

Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri'nde Hazar Ergüçlü'yü doğrudan 'Dilber' rolü için düşünmesi, oyuncunun estetiksiz ve doğal yüzünün bu seçimde belirleyici olduğunu gösteriyor. Ergüçlü, kariyerinde botoks gibi estetik müdahalelerden uzak durarak doğallığına sahip çıkıyor.

yeni-proje-1-006.jpg

"ÜNLÜLER ESTETİK BASKISINA KARŞI"

Cansu Dere ve Serenay Sarıkaya gibi isimler, sezon aralarında minimal estetik müdahalelere izin verirken, Özgü Namal ve Merve Dizdar gibi diğer ünlüler setlerde makyaj bile yaptırmayarak veya sosyal medyadaki estetik baskısına direnerek doğallıklarını koruyorlar.

yeni-proje-2-005.jpg

"ESTETİKÇİLERİN TEKLİFLERİNE 'HAYIR' DİYENLER"

Neslihan Atagül, gözaltı torbaları için yapılan operasyon tekliflerini, bu özelliklerinin yüzüne derinlik kattığını belirterek reddediyor. Beren Saat ise, yüzüne herhangi bir müdahale yaptırmadan diş estetiğiyle sınırlı kalıyor ve estetik merkezlerinden gelen teklifleri geri çeviriyor.

yeni-proje-3-005.jpg

"ESTETİKSİZ GÜZELLİK EKRANLARI SÜSLÜYOR"

Gökçe Bahadır, alnındaki çizgilere ve kaz ayaklarına sahip çıkarken, Özge Özpirinçci ve Tuba Büyüküstün gibi isimler de yüzlerine herhangi bir estetik müdahalede bulunmama kararı alıyor. Bu durum, estetik operasyonların yaygınlaşmasına rağmen, doğallığın ve özgün güzelliğin hala değerli olduğunu gösteriyor.

yeni-proje-4-002.jpg

Sanat dünyasında estetik operasyonların artmasıyla birlikte, doğallığı tercih eden ünlüler, gençlere ve hayranlarına özgün güzelliklerini kabul etme ve sevme konusunda ilham veriyor. Bu cesur duruş, magazin dünyasında estetik çılgınlığına karşı bir umut ışığı olarak parlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN