Et benlerini anında düşüren formül! Evinizdeki bu basit yiyeceği et benine sürün etkisini görün

Et benlerini anında düşüren formül! Evinizdeki bu basit yiyeceği et benine sürün etkisini görün

Sizde ayna karşısında saatlerce kendinizi inceleyip benlerinizi sayıyorsanız doğru yerdesiniz. Et benleri hızla yayılır ve vücudun her tarafını kaplar. Görmekten hoşlanmadığınız bu benlerden kurtulmanın yolu oldukça basittir. Tek malzemeyle tüm et benlerinden kurtulun. Peki et benleri neden olur? Et benleri nasıl geçer? İşte tek malzeme ile et benlerinizden kurtulacağınız o pratik yöntem...

Vücudun birçok farklı bölgesinde değişik boyutlarda ortaya çıkan et benleri, kadınların en çok rahatsızlık duyduğu konulardan biri. Özellikle boyun, koltuk altı ve göz kapağı gibi vücudun farklı noktalarında meydana gelen bu hastalık genelde 20'li yaşlardan sonra kendisini gösteriyor. Sizde saatlerce ayna karşısına geçip et benlerinize bakıyorsanız çözümü çok basit. Et benlerini anında düşüren formül, evinizdeki bu basit yiyeceği et benine sürün etkisini görünce gözlerinize inanamayacaksınız. İşte güzelliğinize güzellik katacak o pratik yöntem...

KADINLARIN EN BÜYÜK DERTLERİNDEN BİRİ

Kadınların sıklıkla rahatsız olduğu ve kendilerine dert edindiği sorunlardan biri olan et beni, en çok sırt, boyun, göz kapağı, koltuk altı ve kasık bölgesinde görülür. Peki, et beni neden olur, neden çıkar? Et beni kendiliğinden düşer mi? Et beni koparmak tehlikeli mi?

ET BENİ NEDİR, VÜCUTTA NEDEN ÇIKAR?

Et beni kolajenin cildin yağlı katmanlarında birikmesiyle oluşur. Genellikle genetik geçişlidir. Aile üyelerinde et beni olan kişilerde görülme oranı yüksektir. Ayrıca gebelik sürecindeki hormonal değişimler de et beni oluşumuna sebep olur. Bunun yanı sıra obezite ve şeker hastalığı olan kişilerde sık rastlanır.

kmhgggf.jpg

Et beninin en önemli sebebi ise cildin katlandığı vücut kıvrımlarında oluşan sürtünmedir. Bu sürtünmeye kravat, boğazlı kazak gibi vücudu sıkan giysiler de sebep olabilir. Et beni vücuttaki kan akışıyla beslenir. Eğer kan akışı kesilirse kendiliğinden kurur ve düşer.

Et beninin el ile koparılması kesinlikle önerilmez. Eğer et beni estetik açıdan sizi rahatsız ediyorsa yukarıda belirttiğimiz doğal çözümleri deneyebilir ya da bir hekime danışabilirsiniz.

ET BENİ OLUŞUMUNA NEDEN OLAN FAKTÖRLER

  • Hamilelik
  • Yaşlılık
  • Güneşe maruz kalma
  • Sürtünmeye sebep olan kıyafetler
  • Obezite
  • Şeker hastalığı
  • Genetik faktör
  • İnsülin direnci

kmgfgfgf-29.jpg

ET BENLERİNİ ANINDA DÜŞÜREN FORMÜL

Peki yukarıda bahsettiğimiz et benlerinden kurtulmanın yolu var mıdır? Size vereceğimiz bu yöntemler ile et benleriniz tek tek düşecek. Tek malzeme ile bu dertten kurtulun. Hazırsanız herkes tarafından merak edilen yöntemi açıklıyoruz. Limon suyu asitli yapısı ve pH düşürücü etkisi sayesinde et benleriyle başa çıkabilen doğal şifa kaynağıdır. Yarım bardak su ile bir adet limonun suyunu karıştırın. Pamuk yardımıyla karışımı et beninin üzerine sürün. Bu sayede et benleriniz tek tek düşecek.

mjkkk.jpg

TEK ÇÖZÜM YOLU BU DEĞİL

Et benlerinden kurtulmanın bir diğer yolu ise aspirindir. İki adet aspirini bir yemek kaşığı suda ezerek macun haline getirin. Eriyen aspirini et beni üzerine sürün ve yara bandı ile o bölgeyi kapatın. Yaklaşık 3 saat boyunca bu şekilde bekleyin ardından yıkayın. Haftada 2 kez tekrarlayın. Yöntemler arasında en etkili olanıdır. Bir haftanın sonunda et beni düşmeye başlayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN