Ev istediği için ayrılmışlardı! Mehmet Ali Erbil dayanamadı, genç sevgilisiyle el ele bakın nerede görüntülendi?

Ev istediği için ayrılmışlardı! Mehmet Ali Erbil dayanamadı, genç sevgilisiyle el ele bakın nerede görüntülendi?

Bir dönemin en popüler sunucularından olan Mehmet Ali Erbil 66 yaşında yeniden damat olmaya hazırlanıyor. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlenme teklifi eden Erbil, kendisinden istenilen evi alamayınca küplere bindi. İkili arasında gerilim artarken magazin gündemine ayrılıkları bomba gibi düşmüştü. İlişkileri çalkantıda olan Erbil ve Ceylan çifti öyle bir şekilde yakalandı ki görenler şaştı kaldı. Mehmet Ali Erbil daha fazla dayanamadı!

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü fenomen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ayrıldığı iddia ediliyordu. Evlilik hazırlığında olan ikilinin istekleri bitmek bilmiyor. Genç Ceylan 66 yaşındaki Erbil'den lüks bir ev satın almasını istemişti ancak ünlü ismin bu isteğe karşı çıktığı öne sürülmüştü. İkilinin ayrılıkları konuşurken öyle bir görüntü geldi ki görenlerin ağzı açık kaldı. Mehmet Ali Erbil dayanamadı, genç sevgilisiyle el ele bakın nerede görüntülendi?

ghhggh-2023-10-12t101614-899.jpg

EV İSTEĞİ ERBİL'İN BAŞINA BELA OLDU

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil yeniden evlenmeye hazırlanıyor. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile dünyaevine girmeye hazırlanan Erbil, genç aşkının ev istediğine karşı çıkmıştı. Bu karar ikilinin arasına buz dağı sererken Gülseren Ceylan'dan ayrılık konusuyla ilgili ilk açıklama geldi.

İKİLİ ÖYLE BİR ŞEKİLDE YAKALANDI Kİ...

Magazin gündeminde ayrılıkları ile konuşulan Mehmet Ali Erbil ve genç aşkı Gülseren Ceylan AVM'de el ele yakalandı. "Sadece 4 saat ayrı kaldık" diyen Gülseren Ceylan ilişkileri hakkında şunları söyledi:

"En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden de ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok. Evlilik sözleşmesi de istemiyor. Onun kararına saygı duyuyorum. Ayrılık konusuna gelince de evet her çift gibi kavga ettik ve 4 saatlik bir ayrılığımız oldu. Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi ve sonrasında barıştık."

hgghgh-2023-10-12t101548-923.jpg

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta olan Gülseren Ceylan "Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN