Evlenmek için neden bu kadar acele ettiği belli oldu! Henüz bir hafta önce evlenmişti: Duyan 'Nedeni belli oldu' dedi

Evlenmek için neden bu kadar acele ettiği belli oldu! Henüz bir hafta önce evlenmişti: Duyan 'Nedeni belli oldu' dedi

Son yılların en başaralı kadın oyuncusu Aslı Enver'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta dünya evine girmiş ve duyanlar "Bu ne acele" diyerek tepki göstermişti. Sosyal medyaya yansıyan iddialara göre ise bu acelenin nedeni belli oldu.

Geçen günlerde ani bir kararla nikah masasına oturan Aslı Enver- Berkin Gökbudak hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Yeni evlenen ikili bakın neden apar topar nikah masasına oturmuş?

Ani bir kararla evlenen Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çifti ile ilgili Beyaz Magazin programında olay bir iddia gündeme taşındı. Bir haftalık evli Aslı Enver'le ilgili bakın ne ortaya çıktı?

sasirtan.jpg

BİLAL ÖZCAN'DAN ASLI ENVER İDDİASI

Beyaz Magazin yorumcusu Bilal Özcan, yine ortaya şaşırtan bir iddia attı. Henüz 3 günlük evli olan Aslı Enver hakkında ağızları açıkta bırakan bir yorum yapan Özcan, sosyal medyada gündem oldu.

asli.jpg

HAMİLE Mİ?

Oyuncu Aslı Enver'in hamile olduğunu iddia eden Bilal Özcan, "Hamile zaten... Hamile hamile... Bunu ben demiyorum. Aniden evlendiği için üst üste yorumlar var. Bu konuda bir şey paylaşırsa Aslı Enver... Merak ediyorum ben. Hamile mi değil mi?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN