Evliliği 53 gün sürmüştü! Merve Boluğur'dan müjdeli haber

Evliliği 53 gün sürmüştü! Merve Boluğur'dan müjdeli haber

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda Mert Aydın ile dünyaevine giren ve Aydın ile sadece 53 gün evli kalarak 23 Kasım'da boşanan ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan müjdeli haber geldi.

Geçtiğimiz yıl 2 Ekim'de bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi DJ Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla Aydın ile olan evliliğini sonlandırma kararı aldığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu ile Mert Aydın'ın evliliği sadece 53 gün sürerken evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 5 dakikada sonuçlanmıştı. Boşandıktan sonra eski eşi Mert Aydın ile sık sık görüntülenen Merve Boluğur'dan müjdeli haber geldi.

Son olarak 2017 yılında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'İçimdeki Fırtına' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Merve Boluğur müjdeli haberi verdi. Bir süredir ekranlara geri döneceği iddia edilen Merve Boluğur, söz konusu iddialar hakkında ilk kez konuştu.

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Etiler'de objektiflere yakalanan Merve Boluğur, ekranlara geri dönmek istediğini açıkladı. Proje görüşmelerinin devam ettiğini belirten Boluğur, "Tükenmişlik değil. Sadece 17 yaşında başladım. Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Genellikle geç yaşlarda başlanıyor. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden de biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu. Sektör, beni biraz tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum" dedi.

Merve Boluğur sektörü bırakma nedenini açıkladı: Doyuma ulaştım - Magazin haberleri

'ANNE OLMAK İSTİYORUM...'

Son dönemdeki dizileri takip etmediğini dile getiren Boluğur, "Çok fazla dizi izlemiyorum. Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim. Özellikle vampir türü" ifadelerini kullandı.

Anne olmak istediğini de ifade eden Boluğur, "Çocuk istiyorum. Anne olmak... Yaşım 37 oldu ve artık yaş kemale erdi. Allah'tan hayırlısı. Bu işler kısmet. Olursa olur" dedi.

Merve Boluğur sektörü bırakma nedenini açıkladı: Doyuma ulaştım - Magazin haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN