Evliliği gibi boşanması da sessiz sedasız oldu! Nilsu Berfin Aktaş'ın 2 yıllık evliliği dakikalar içinde bitti

Evliliği gibi boşanması da sessiz sedasız oldu! Nilsu Berfin Aktaş'ın 2 yıllık evliliği dakikalar içinde bitti

İki yıl önce sürpriz bir şekilde sade nikah töreniyle evlenen Nilsu Berfin Aktaş'tan üzen haber geldi. Eşi Serdar Sertçelik'le bir süredir ayrı olduğu bilinen güzel oyuncu, sessiz sedasız boşandı.

Uzun zamandır boşanma kararı aldığı konuşulan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, birçok ünlü ismin gözlerden uzak olduğu için tercih ettiği Adalar Adliyesi'nde boşandı.

Şimdilerde "Yaz Şarkısı" isimli diziyle ekrana gelen Aktaş ve Sertçelik duruşmada boşanma konusunda anlaştıklarını beyan etti. Karşılıklı hiçbir talepte bulunmayan ikilinin evliliği 10 dakikada bitti.

haber-3-ic.jpg

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİM?

1998 Ankara doğumlu olan Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Güzel oyuncu 2018'de Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın jüri koltuğunda oturduğu Geleceğin Starı yarışmasında adını duyurmayı başardı. Oyunculuğa Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklam filmleri ile başlayan Aktaş "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisindeki Gökçe karakteri ile yükselişini yaşadı. Güzel oyuncu son olarak "Yaz Şarkısı" isimli dizide yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN