Eylül ayında Hadise'den boşanmıştı! Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: "Özür dilerim, yaptığım için utanç duydum..."

Eylül ayında Hadise'den boşanmıştı! Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: "Özür dilerim, yaptığım için utanç duydum..."

30 Nisan'da ünlü şarkıcı Hadise ile dünyaevine giren ancak 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla ünlü şarkıcıdan boşanan Mehmet Dinçerler, Hadise'den boşandığı günden bu yana ilk kez sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı biten evliliği hakkında ilk kez konuşurken "Özür dilerim, yaptığım için utanç duydum..." dedi.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, sürpriz bir karar alarak evliliklerinin henüz birinci yılı dahi senesi dolmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren çift 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmış ve 5 aylık evliliği 5 dakikada noktalamıştı

Ayrılık sonrasında sessizliğe bürünen Mehmet Dinçerler, Funda Karayel'in sunumuyla A Para ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yıldızlı Sohbetler' programına konuk olarak hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Ünlü işadamı 'battı' söylentisinden çok kısa süre evli kaldığı Hadise'ye aldığı yüzüğün sahte çıktığı iddiasına, boşandıktan sonra evlerindeki robot süpürgeyi geri istediği haberlerinden annesiyle ilişkisine kadar pek çok konuya açıklık getirdi.

Ekran görüntüsü 2022-12-13 081214

"ÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ"

Dinçerler, kendisine yöneltilen "Gündemden düşmeyen sahte yüzük haberi var. Nedir olayı gerçeği?" sorusunu "Bir kere öyle bir şey olamaz. Tamamen hem beni hem de ilişkime karşı itibar suikastı yapılmak için bunların yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beni şahsi olarak itibarsızlaşma ve algı oluşturma süreci yaşadık. Bu süreçte de herkes istediğini söyledi. Ben hiçbir zaman bunlara cevap vermedim. Çünkü cevap vermeye tenezzül etmedim. Önemli olan bunun maddi değerinden ziyade sembolik değeri olduğunu düşünüyorum" şeklinde yanıtlayarak 'sahte yüzük' iddialarını net bir dille yalanladı.

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'le beraber olan kadın kim? Paylaşıp sildi ama herkes gördü "ayrılır ayrılmaz"

"İNSANLARA EĞLENCE ÇIKTI!"

Dinçerler, "Küçük şeylerin peşinden koşan biri misin? Robot süpürge veya tepsi gibi?" sorusunu ise "Bu eğlenceli bir haber aslında. İnsanlar da bunu çok eğlenceli boyutlara taşıdı. Ben de gördükçe gülüyorum, insanlara eğlence çıktı. Tabi ki hayatım boyunca böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş biri değilim" şeklinde yanıtlayarak hakkında çıkan haberleri gülerek karşıladığını vurguladı.

"ÖZÜR DİLERİM"

Sosyal medya hesabını kapatması ve eski paylaşımlarının ortaya çıkması hakkında da konuşan Dinçerler, "Senin tweetlerin yıllar sonra ortaya çıktı. Çıkış zamanı manidar bence. Nedir bu tweetlerin gerçeği?" sorusunu ise şu şekilde yanıtladı:

"Tweetler gerçekten çok üzücü. Ben de utanç duydum gördüğümde. Bunlar 20'li yaşların başında sorumluluk sahibi olmayan bir gencin cahilce yazmış olduğu saçmalamalar. Bunu ben yaptığım için utanç duydum. Hatta gördüğüm anda sosyal medya hesaplarımı kapattım. Sebebi; karşıma çıksın istemedim. Üzerinden 10-15 sene geçmiş üzerinden.

Mehmet Dinçerler: Hadise'yi en çok destekleyen kişi oldum - Norm Haber

O zamanki Mehmet ile bu zamanki Mehmet arasında 500 kitap vardır. Ben o tweetleri yazan cahil genç olarak bu yaşıma gelmiş olsaydım, kendini geliştirmemiş cahil cühela olurdum. Bu tweetler yüzünden bir grubun gönlünü kırdıysam gerçekten özür dilerim. Keşke yazmasaymışım"

Ekran görüntüsü 2022-12-13 081226

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN