Eylül ayında Mohammed Alsaloussi'den boşanmıştı! Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım! Kendini maneviyata adadı!

Eylül ayında Mohammed Alsaloussi'den boşanmıştı! Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım! Kendini maneviyata adadı!

Eylül ayında Mohammed Alsaloussi'den boşanan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtarak maneviyata yöneldiğini açıkladı.

2 Mayıs'ta Fas'ın Marekeş şehrinde Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren, ancak geçtiğimiz ay Mısırlı milyarderden boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, herkesi şaşırtan sürpriz bir paylaşıma imza attı. Ünlü ismin o paylaşımı sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olarak çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

29 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile olan evliliğini sonlandıran Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda herkesi ters köşe yaptı.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, 2018 yılında bu evliliği sonlandırarak Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı ve Mayıs ayında Mısırlı sevgilisiyle Fas'ta nikah masasına oturmuştu. Eylül ayında Mısırlı eşinden boşanan ünlü isim, maneviyata yöneldi. Kendini maneviyata adayan Şeyma Subaşı, paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda maneviyata yöneldiğini açıkladı.

Subaşı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ben bir Müslümanım ve Allah'ın yazdığı her şeye, peygamberlerin bütün sözlerine gerçekten inanıyorum.Her şeyin Kur'an'da anlatıldığı aşikar ve bu bende tarifsiz bir huzur ve adalet duygusu, iyiliğe inanma, iyi olma motivasyonu getiriyor.

Kur'an'da Allah'ın ilahi hikmeti parıldar, bizi doğruluk ve anlayış yoluna yönlendirir. Bu duygu gerçekten kelimelerin ötesinde beni alçakgönüllü kılan derin bir bağ."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN