Ezel dizisinin Eyşan'ı aslında o olacakmış! Cansu Dere'den önce teklif bakın kime gitmiş? Duyunca çok şaşıracaksınız

Ezel dizisinin Eyşan'ı aslında o olacakmış! Cansu Dere'den önce teklif bakın kime gitmiş? Duyunca çok şaşıracaksınız

Ezel dizisinin Eyşan'ı aslında o olacakmış! Eyşan deyince akla ilk gelen isim Cansu Dere olsa da konuyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı! Cansu Dere'den önce teklif bakın kime gitmiş? Duyunca çok şaşıracaksınız...

Türk televizyon tarihine damga vuran Ezel dizisi, 2009-2011 yılları arasında yayınlanan ve izleyicileri büyüleyen bir başyapıt oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, fenomenleşerek unutulmazlar arasında yer aldı. Ancak yıllar sonra ortaya çıkan bir gerçek, dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Eyşan'ın seçilme sürecinde ilginç bir detayı ortaya koydu.

İLK EYŞAN CANSU DERE DEĞİLMİŞ

Ezel dizisinin başrol oyuncularından biri olan Cansu Dere, Eyşan karakterine hayat vermiş ve performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Ancak duyulan bu gerçek herkesi şaşırttı. Eyşan deyince akla gelen ilk isim Cansu Dere olsa da aslında ilk teklif ona gitmemiş.

EYŞAN TEKLİFİ İLK ONA GİTMİŞ

eysan-roli-ilk-ona-gitmis.jpg

Ezel'in Eyşan'ını canlandırmak için ilk düşünülen ismin Zeynep Beşerler olduğu ortaya çıktı. Yıllar sonra bu ilginç detayı açıklayan Zeynep Beşerler, bir magazin programına katılarak, Eyşan karakteri için kendisine teklif geldiğini ancak teklifi kabul etmediğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN