Ezel'in Sarışın Güzeli Bade İşçil'den Yıllar Sonra İtiraf! Bakın Ezel Dizisi İçin Ne Dedi?

Ezel'in Sarışın Güzeli Bade İşçil'den Yıllar Sonra İtiraf! Bakın Ezel Dizisi İçin Ne Dedi?

Bir zamanlar dizi sektöründe fırtınalar estiren Ezel dizisi hala replikleri ile güncelliğini korurken dizide Şebnem karakterini canlandıran Bade İşçil'den yıllar sonra bomba itiraf geldi. İşçil, başrollerinde Tuncel Kurtiz, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Ezel dizisi için bakın ne dedi?

2009-2011 yılları arasında ATV'de yayınlanan senaryosu ve oyuncu kadrosuyla o döneme damga vuran Ezel dizisi hala konuşulurken, birçok yeni oyuncu içinde kariyerlerinde dönüm noktası oldu. Dizinin başrollerinde merhum usta oyuncu Tuncel Kurtiz, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimler yer alırken, Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgilisi Bade İşçil de oynamıştı. İşçil'den yıllar sonra diziye ilişkin itiraf geldi. Verdiği bir röportajda kariyeri hakkında özel açıklamalar yapan İşçil, bakın oynadığı Ezel dizisi için ne söyledi?

ezeldizsii.jpg

BADE İŞÇİL'DEN SAMİMİ İTİRAFLAR! EZEL DİZİSİ...

ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ezel dizisi Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay, Yiğit Özşener gibi çok sayıda usta oyuncunun yer aldığı hit diziler arasında yerini aldı. 2009 yılında reyting rekorlar kıran dizi 2011 yılında final yaptı. Hem senaryosu hem de başarılı kadrosu ile gönüller de taht kuran dizinin çarpıcı replikleri hala paylaşılıyor.

badeiscilmahsunkirmizigul.jpg

Dizinin kadrosunda yıldızı parlayan oyuncular arasında Bade İşçil de yer aldı. Mahsun Kırmızıgül'ün uzun sürekli beraberliği ve ayrıldıktan sonraki açıklamalarıyla bir ara magazin gündemini sürekli meşgul eden İşçil, oynadığı Ezel dizisi için de çarpıcı bir itirafta bulundu.

badeiscil.jpg

YILDIZI EZEL İLE PARLAŞMIŞTI

Yaptığı bir röportajda senaryo ve karakter seçimleri için samimi açıklamalarda bulunan Bade İşçil, usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in sunduğu yayında Ezel dizisi için bir itirafta bulundu.

badeiscilkimdir.jpg

Ezel dizisi ile yıldızı parlayan İşçil, Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler, Aşk 101 gibi çok sayıda yapımda da oynadı. Oyunculuğu gösteren İşçil, işi kadar güzelliği ile de konuşulanlar arasında.

badeiscildizi.jpg

YILLAR SONRA GELEN EZEL İTİRAFI

Ezel dizisinde Yasemin karakterini canlandıran güzel oyuncu usta oyuncu Tuncel Kurtiz ile çalışma fırsatı yakaladı. Hülya Koçyiğit'n sunduğu yayında kendisine gelen soruları samimi cevaplayan İşçil, Ezel dizisi için, "Ezel, benim oyunculuğu anlama alanım oldu. Tuncel Kurtiz gibi bir ustayla karşılıklı oynamaktan dolayı çok şanslıyım. Çok değerli bir kişiydi" itirafında bulundu.

ezeldizisikonusune.jpg

"KENDİMİ HARCATMAM"

İşçil, bunun yanı sıra oyunculuk ve kendisine gelen senaryolarla ilgili, "Bir şeye hizmet etmiyorsa, reyting uğruna kendimi harcatmam' diyelim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN