Fahriye Evcen'den korkutan paylaşım! 6 aylık hamileydi

Fahriye Evcen'den korkutan paylaşım! 6 aylık hamileydi

2. çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen, sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmezken, oğlu Karan korkutan bir kaza geçirdi. Instagram'dan paylaşım yapan Evcen, oğlunun o halini sevenleri ile paylaştı. Bakın Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin oğlu Karan'ın başına ne geldi?

Burak Özçivit ile 2017 yılında evlenen Fahriye Evcen, çıkan ayrılık iddialarını 2. çocuğuna hamile olduğunu açıklayarak yalanlamıştı. 3 yaşında olan oğlu Karan'la ilgili bir paylaşım yapan Evcen, geçirdikleri kazayı sosyal medyadan yayınladı. 29 Ekim kutlamalarında başından geçen olayı paylaşan Fahriye Evcen'in oğlu Karan talihsiz bir kaza geçirdi.

karan1.jpg

FAHRİYE EVCEN OĞLUNUN BAŞINDAN GEÇENİ PAYLAŞTI

Yaprak Dökümü dizisi ile yıldızı parlayan Fahriye Evcen, kısa sürede Türkiye'nin en çok aranan isimlerinden oldu.

fahriye.jpg

2017 yılından Burak Özçivit ile nikah masasına oturan güzel oyuncunun 3 yaşında bir oğlu. Sık sık ailesine dair paylaşımlar yapan oyuncu bu defa geçirdikleri küçük kazayı paylaştı.

fahriyedugun.jpg

MİNİK KARAN'DAN KORKUTAN KAZA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına oğlu Karan ile katılan Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın yaşadığı kazayı paylaştı.

karan.jpg

Bayrak sopasının gözüne girdiği Karan'ın o anlarını gören şaşırdı. Evcen o anı paylaşırken, "Sopa gözümüze girmese iyiydi' notunu ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN