Farklı şemsiyeyi 15 saniyede bulanlar üstün zekalı çıkıyor! İnsanların yalnızca %3’ü bulabiliyor

Farklı şemsiyeyi 15 saniyede bulanlar üstün zekalı çıkıyor! İnsanların yalnızca %3’ü bulabiliyor

Odaklanma becerinizi ölçmek için uygulayabileceğiniz birçok farklı test bulunuyor. IQ testleri ile zekanızın en uç noktalarına keşfedebilirsiniz. Resim içerisindeki farklı şemsiyeyi 15 saniyede bulabilir misiniz? İşte görsel zekanızı ölçebileceğiniz test…

Zekanızın erişilmez noktalarına ne kadar ulaşabileceğimizi gösteren bir test ile geldik. Olaylara ya da nesnelere farklı bakış açısıyla yaklaşabileceğinizi test edebilirken aynı zamanda eğlencenin tadına varabilirsiniz. Algılanması zor olan o nesneleri siz kaç saniyede keşfediyorsunuz? Gelin hep birlikte zihninizin ulaşılmaz kilitlerini açalım. İşte görsel zekanızı ölçebileceğiniz test…

ZİHNİNİZİN DERİNLİKLERİNİ KEŞFEDİN

Görsel zekanızı ölçebileceğiniz farklı testler yer alırken bu resimdeki farklı şemsiyeyi 15 saniyede bulan kişilerin IQ'su 120'den yüksek çıkıyor. Birçok kişinin bulmakta zorlandığı bu test hem görsel hem de bilişsel yeteneklerinizi ortaya çıkarıyor Şimdi testi çözmek için derin bir nefes aldıktan sonra görsele dikkatlice bakınız.

semsiye-test-iq-gorsel-test.jpg

Yukarıda verilen resimde bir sayfa dolusu aynı şemsiye yer almaktadır. Ancak içerisinde öyle bir şemsiye var ki diğerlerinden farklı olduğunu gösteriyor. 15 saniyede resim içerisindeki farklı şemsiyeyi bulmanız gerekiyor.

BU TEST SİZİ BİRAZ ZORLAYABİLİR

Dahilerin zorlanmadan bulduğu şemsiye testini çözmek sizi biraz zorlayabilir. Görsele yeniden bakarak eğlencenin tadını çıkartmanız gerekiyor. Testin cevabını bulamadıysanız sakın üzülmeyin. Yanıtını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

semsiye-test-iq-gorsel-test.jpg

ŞEMSİYE TESTİ CEVABI

Sadece dahilerin 15 saniyede farkına vardı şemsiye testini çözemediyseniz sakın üzülmeyin. Tabii ki de testin cevabını sizlerle paylaşıyoruz. Ancak testi çözmek için kendinize bir şans daha vermekten kaçınmayın. İşte testin çözümü:

semsiye-iq-test-cevap.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN