Faslı manken Casablanca da Adnan Oktar'ın hedefindeymiş: Adresimi değiştirdim, ucuz yırttım

Faslı manken Casablanca da Adnan Oktar'ın hedefindeymiş: Adresimi değiştirdim, ucuz yırttım

Türkiye’de yaşayan, Faslı oyuncu ve manken Iman Casablanca, ülkeye ilk geldiği haftalarda Adnan Oktar Suç Örgütü'nün radarına girdiğini söyledi. Örgüte kız getirmekle görevli olan Bora Yıldız ile ona iş teklif etmesi üzerine tanıştıklarını anlatan Casablanca, Adnan Oktar ile görüştürüldüğünü aktardı. Örgüt üyelerinin kendisine A9 kanalındaki programa çıkmak için yüksek ücret teklif ettiğini söyleyen ünlü manken örgütten kurtulmak için adres değiştirdiğini söyleyerek "ucuz yırttım" dedi.

Adnan Oktar'ın kurucusu ve lideri olduğu 'Adnan Oktar suç örgütü' geçtiğimiz yıllarda varlıklı ailelerin kız çocuklarını ebeveynlerinden koparması, cinsel istismar, şantaj ve tehdit gibi suçlarla gündeme geldi. Temmuz 2018 yılında Adnan Oktar ve beraberindeki 176 kişi 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'çocukların cinsel istismarı', 'cinsel saldırı' ve 'siyasi ve askeri casusluk' dâhil birçok suçtan çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

140journos'un Adnan Oktar suç örgütünün işleyişini ve kadınları nasıl istismar ettiğini konu alan ‘Kedicik’ isimli belgeselinin yayınlanmasının ardından bazı ünlü isimler bir zamanlar örgütün hedefi haline geldiklerini itiraf etmeye başladı. Son Adnan Oktar itirafı da Türkiye'de yaşayan Best Model Of The World 2018 birincisi Faslı manken ve sinema oyuncusu Iman Casablanca'dan geldi.

casa.jpg

BORA YILDIZ İŞ TEKLİF ETMİŞ

Posta'da yer alan habere göre, Iman Casablanca, 2017'de yerleştiği Türkiye'de sosyal medyadan kendisine ulaşan bazı kimselerin "Biz reklam ajansıyız, sizinle iş görüşmek istiyoruz" dediğini söyledi. Casablanca, görüşmede Bora Yıldız'la tanıştığını belirterek, "Sürekli WhatsApp'tan yazmaya başladı. Ama ben cevap vermeyince aşık numarasından olayı iş görüşmesine çevirdi. Toplantı yaptık. Bana Adnan Oktar’ı anlattı. 'Çok güçlü bir iş insanıdır. Sana inanırsa çok iyi yerlere gelirsin' diye övdü" dedi.

'ORADA ÇOK ÜRKTÜM'

Bora Yıldız'ın kendisini Adnan Oktar'a götürdüğünü söyleyen Casablanca, "Orada çok ürktüm, koskocaman bir malikane; kapıda eli silahlı korumalar vardı. Bir şeylerin yanlış olduğunu o an hissettim. Adnan Oktar hemen yanımıza geldi. Bana kendini anlatmaya başladı. Kitaplarının Fransızca versiyonunu verdi ve kendisinin yazdığını iddia etti. Ben Fransızca konuşmaya başlayınca cevap veremedi. Fransızca kitap yazıyorsun ama Fransızca cevap veremiyorsun, çok tuhaf" diye konuştu.

casa2.jpg

'ADRESİMİ DEĞİŞTİRDİM'

Örgüt üyelerinin kendisine orada kalmasını ve A9 kanalındaki programlara katılması için yüksek ücret teklif ettiğini anlatan Casablanca şöyle devam etti:

"O an 'Hayır' deseydim başıma bir şey geleceğinden korktum. 'Eve gidip toparlanmam lazım. Yarın gelirim' diyerek malikaneden ayrıldım. Çıkar çıkmaz Bora Yıldız'ı her yerden engelledim. Ajans sandığım yerde adresimi bir forma yazmıştım. Bu yüzden Cihangir’den Tarabya’ya taşındım. Zaten sonradan beni çok aramışlar"

casa3.jpg

'ALLAH VE SEZGİLERİM SAYESİNDE KURTULDUM'

Casablanca, "Az kalsın kedicik olacaktım, ucuz yırttım. Babam polisti, bize hep benzer örgütleri anlatırdı, genç kızları nasıl kandırıp seks işçisi yaptıklarını… Aşinaydım zaten bu tip insanlara. İstanbul’a geldiğimde gözleri kapalı bir genç kız değildim. Onlardan da Allah ve sezgilerim sayesinde kurtuldum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN