Fatih Ürek'in ayağını kaydırdı deniliyordu, Gelinim Mutfakta Onur'dan şok itiraf! İşin aslı çok başka çıktı

Fatih Ürek'in ayağını kaydırdı deniliyordu, Gelinim Mutfakta Onur'dan şok itiraf! İşin aslı çok başka çıktı

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta' nın eski sunucusu Onur Büyüktopçu' dan şok itiraf geldi. Fatih Ürek'in ardından programı sunmaya başlayan ünlü sunucu apar topar programdan alınmıştı, işin aslı çok başka çıktı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yeni proje gelmediği için zaman zaman sitemlerde bulunan ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Bize Kaldı adlı YouTube programına konuk oldu. Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un YouTube kanalı Bize Kaldı' ya konuk olan Onur Büyüktopçu, yıllar sonra Gelinim Mutfakta yarışması ile ilgili itirafta bulundu.

FATİH ÜREK'İN AYAĞINI KAYDIRDI DENİLİYORDU, GELİNİM MUTFAKTA ONUR'DAN ŞOK İTİRAF! İŞİN ASLI ÇOK BAŞKA ÇIKTI

Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, 2018 yılında Fatih Ürek'in sunuculuğu ile birlikte yayına başlamıştı.

maxresdefault-001.jpg

Fatih Ürek' den sonra Gelinim Mutfakta yarışmasını, Onur Büyüktopçu sunmaya başlamıştı. Büyüktopçu' nun ardından ise program Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil, Songül Karlı, Demet Akalın, Safiye Soyman ve Turgay Başyayla gibi isimler tarafından sunuldu.

Fatih Ürek'in Gelinim Mutfakta ile yollarını ayırmasının ardından yerine gelen ve sonrasında bir anda ekrandan çekilerek Seda Sayan'ın sunucu olmasıyla ilgili Onur Büyüktopçu'dan itiraf geldi. Gelinim Mutfakta'da yaşananları anlatan ünlü oyuncu şunları söyledi:

s-59a1cb14e4ed4b693ab203e407e11bcba47a189e.webp

Onu Büyüktopçu ''Ben kovuldum anlam veremediğim bir şekilde. ‘Seyircimle vedalaşsaydım’ dedim. Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu. Büyüktopçu, 'Kısmetse Olur' sunuculuğunu da kabul etmediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN