Fazla kilolarıyla başı dertteydi! Işın Karaca 4 ayda tam 32 kiloyu bu yöntemle vermiş!

Fazla kilolarıyla başı dertteydi! Işın Karaca 4 ayda tam 32 kiloyu bu yöntemle vermiş!

Fazla kilolarıyla başa çıkmak birçok insan için zor bir mücadeledir. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Işın Karaca da bu mücadeleyi yaşayanlardan biridir. Işın Karaca, Türk müzik endüstrisindeki başarılı kariyeriyle tanınan bir sanatçıdır. Ancak, kilo sorunuyla mücadele etme süreci, hem fiziksel hem de duygusal zorluklarla dolu olmuştur.

Işın Karaca, 7 Temmuz 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Müziğe olan tutkusuyla küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlamış ve zamanla kendini geliştirerek Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından biri haline gelmiştir. İlk albümünü 1996 yılında çıkaran Karaca, popüler şarkıları ve etkileyici sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

5f3b89f87152d8206cc1c5b6.webp

Sesi kadar fazla kilolarıyla sıkça gündeme gelen Işın Karaca, fazla kilolarıyla başa çıkmak için büyük bir mücadele vermiştir. Kendisi, kilo verme konusunda deneyimleri ve başarılarıyla bir ilham kaynağı olmuştur. 50 yaşında ve 1 çocuk annesi olan Karaca 4 ayda tam 32 kilo birden verdi.

Işın Karaca'nın bu kadar kiloyu nasıl verdiği merak konusu oldu. Karaca 3 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldu ve ardından sıkı bir diyet yaptı. İşte Işın Karaca'nın iğne ipliğe dönüştüren o diyet listesi...

isin-karaca.jpeg

Sabah:

1 bardak yarım yağlı süt – 100 kalori

3 yemek kaşığı yulaf ezmesi – 60 kalori

Ara öğün:

1 tabak meyve – 60 kalori

10 adet badem – 60 kalori

Öğle:

100 gram ton balıklı mevsim salata – 150 kalori

1 dilim kepekli ekmek – 120 kalori

Ara öğün:

1 adet elma – 60 kalori

1 bardak yarım yağlı süt – 100 kalori

Akşam:

5 adet ızgara köfte – 250 kalori

1 tatlı kaşığı zeytinyağlı ve limonlu bol yeşillikli salata – 120 kalori

Gece:

1 bardak yarım yağlı süt – 100 kalori

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN