‘Felaket Tellalı’ duyurdu: 80'lerin ünlü ismi Ayşe Mine'den üzen haber!

‘Felaket Tellalı’ duyurdu: 80'lerin ünlü ismi Ayşe Mine'den üzen haber!

80'li yıllarda seslendirdiği 'Erkek Milleti' ve 'Yemin mi Ettin' şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ayşe Mine'den üzen haber geldi. ‘Felaket Tellalı’ lakabıyla tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden şarkıcıya 'kolon ve rektum kanseri' teşhisi konulduğunu duyurarak sevenlerinden dua istedi.

Bir döneme damga vuran 63 yaşındaki Ayşe Mine, son dönemde sağlık sorunlarıyla boğuşuyor... Asıl adı Ayşe Akyüz olan şarkıcıya yapılan tetkiklerin ardından kolon ve rektum kanseri teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

‘Felaket Tellalı’ lakabıyla tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, tedaviye başlayan Ayşe Mine'nin son durumunu duyurdu.

'DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN'

Akay; '"Canım Ayşe Mine, şu an Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde yatıyor ve kanserle savaşıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin, değerli sanatçımıza dualarınızda yer verin. Hem sesinin hem de yüzünün güzelliği ile bir döneme damga vurmuş sanatçımız için, yapılması gereken her şeyi yapalım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN