Fenomen Dilan Polat'ın eşinden istediği çöp kovasının fiyatı dudak uçuklattı! Bir günde 760 bin TL harcadığını söylemişti...

Fenomen Dilan Polat'ın eşinden istediği çöp kovasının fiyatı dudak uçuklattı! Bir günde 760 bin TL harcadığını söylemişti...

Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden biri olan Dilan Polat, yine gündeme bomba gibi oturdu. Geçtiğimiz haftalarda Umre' den dönen başarılı iş kadını bu sefer kocasından istediği o ev eşyasıyla gündeme oturdu.

Sosyal medya hesabında 4.8 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalındaki '' Bir günde 759 bin TL harcadım'' açıklaması ile gündeme oturmuştu. Polat, gelen eleştirilerin ardından yaptığı açıklamada, "Ama çalışıyorsun alıyorsun alıp alıp ihtiyaç sahiplerini de görmezden geliyorsan güzel bir kazanç değil" dedi. Lüks yaşantısı ve başarılı bir iş kadını olmasıyla genellikle herkes tarafından takip edilen Dilan Polat, bu sefer yine şaşırttı.

16640870-728xauto.webp

Kocası Engin Polat'ın aldığı pahalı ve lüks hediyelerle sosyal medyayı sallayan Dilan Polat, bu seferde kocasında saworovski ve gold detaylı çöp kovası istedi. Evine misafir geleceği için banyosuna çöp kovası isteyen Dilan Polat ' yok artık' dedirtti. Dilan Polat takipçileri ise çöp kovasının fiyatını merak etti. Polat' ın kocasında istediği çöp kovası tam tamına 29 bin lira olduğu anlaşıldı.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, güzellik sektöründe 10 yıldan fazla deneyime sahip bir uzmandır. Dilan Polat Ataşehir'in kurucusu ve sahibidir. 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Dilan Polat evli ve 2 çocuk annesidir. Daha önce doğum fotoğrafçılığı yapan Polat, şimdilerde medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evlidir. 5 milyona yakın takipçi bulunan Dilan Polat, kısa sürede başarıyı yakaladı ve şube sayısını çoğaltarak Türkiye'nin bir çok noktasında yer almaya başladı. Profesyonel ekibi ile birlikte müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN