Fenomen Mika'dan ayna karşısında olay poz! Milyonlar döküp kadın olmuştu

Fenomen Mika'dan ayna karşısında olay poz! Milyonlar döküp kadın olmuştu

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla çok konuşulan fenomen Mika Ca Raun,bu defa iç çamaşırı ve file çorapla ayna karşısında poz verdi. O paylaşımı görenler "Yok artık" dedi. Bakın neler paylaştı?

Paylaşımlarıyla kısa sürede fenomen olan Mika Can Raun, en son cinsiyet değiştirerek kadın olmuştu. Son görüntüsüyle herkesi şaşırtan Mika, verdiği pozlarla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Kadın haliyle herkesin ağzını açıkta bırakan Mika, cinsiyet değişimi için milyonlar ödediğini açıklamıştı. En son ayna karşısında iç çamaşırıyla poz veren Mika Can Raun, yorum yağmuruna tutuldu.

bursa.jpg

KADIN OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda yaptırdığı estetik operasyonlara 2,5 milyon TL harcadığını itiraf eden Mika Can Raun her hareketiyle olay oluyor.

l.jpg

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni son olarak verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

miko.jpg

İÇ ÇAMAŞIRLI PAYLAŞIM

İç çamaşırı ve file çorapla paylaşım yapan ünlü fenomen, sosyal medyanın gündemine oturdu. O paylaşımını gören yorum yağmuruna tuttu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN