Fenomen Mükremin Gezgin aylardır ortada yoktu! Meğer 3 aydır cezaevindeymiş...

Fenomen Mükremin Gezgin aylardır ortada yoktu! Meğer 3 aydır cezaevindeymiş...

Hamilelik senaryosuyla çektiği videoları TikTok'ta paylaşan fenomen Mükremin Gezgin, o videolarla dönem büyük tepki çekmişti. Daha sonra estetiklerle kendini baştan yaratan fenomen Gezgin meğerse aylardı cezaevindeymiş.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, yalan hamilelik haberleriyle sosyal medya gündeminde geniş yer bulmuştu. O dönem hesapları kapatılan Gezgin büyük tepki almış ve ifade bile vermişti.

hastaneden-video-yayinlayarak-dogum-yaptigini-soyleyen-trans-birey-mukremin-gezgin-hakkinda-sorusturma-baslatildi.jpg

Geçirdiği estetik operasyonlarla yepyeni bir görünüme kavuşan Mükremin Gezgin bir süre önce tutuklandı. Cezaevine girme sebebinin ise 2-3 yıl önce gerçekleşen bir olay olduğu öğrenildi.

cezaa.jpg

Tam 3 aydır tutuklu olan Mükremin Gezgin tahliye oldu. Sincan Cezaevi'nde olan Gezgin elinde çöp poşeti içinde eşyalarıyla çıktığı anları büyük bir sevinçle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN