Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı veda mektubu yeniden gündem oldu

Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı veda mektubu yeniden gündem oldu

Usta sanatçı Ferhan Şensoy'un ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Ferhan Şensoy kısa süre önce yakın arkadaşı Rasim Öztekin'i kaybetmişti. Usta oyuncunun dostuna veda mektubu ölümünün ardından yeniden gündem oldu.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in ölümü Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Bugün ise Öztekin'in yakın dostu ve ustası duayen isim Ferhan Şensoy'un ölüm haberi geldi.

Ferhan Şensoy bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu ve Rasim Öztekin'in cenazesine gelemeyerek dostuna bir mektup ile veda etmişti.

Şensoy'un ölüm haberi sonrası bu mektup gündem oldu. O mektupta, şu ifadelere yer verilmişti:

"Orta oyuncuların amatör konu nöbetçi tiyatrodan yetişti Rasim. Kısa sürede Orta oyunculara katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Orta oyuncularda çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından dolayı sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne, kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne, buluşuruz gökyüzünde, neşeli bir meyhanede."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN