Feride Akın Hilal'den göz yaşartan itiraf: Babam bana öyle bir şey yaptı ki...

Feride Akın Hilal'den göz yaşartan itiraf: Babam bana öyle bir şey yaptı ki...

18 yaşından beri evinde amatör videolar çeken ve sosyal medyada paylaşarak ün kazanan şarkıcı Feride Hilal Akın'ı hiç böyle görmediniz. Katıldığı bir programda babası ile ilgili konuşan Feride Hilal Akın, öyle bir itirafta bulundu ki göz yaşları sel oldu. Babasını 7 yaşında gördüğünü söyleyen ünlü şarkıcı, ilk defa söylüyorum diyerek herkesin yüreklerini sızlattı. Bakın şarkıcı Feride Hilal Akın babasıyla ilgili nasıl bir itirafta bulunmuş?

Sosyal medyada amatör videolar çekerek ünlenen ve daha sonrasında oyunculuk kariyerine adım atan şarkıcı Feride Hilal Akın, katıldığı bir programda ailesiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Baba duygusunu yaşayamadığını söyleyen ünlü şarkıcı, yaptığı itarafla ağızları açık bıraktı. Babam bana öyle bir şey yaptı ki... Göz yaşları sel oldu! İşte Feride Akın Hilal'in babasıyla ilgili dikkat çeken itirafı...

BABASIYLA İLGİLİ ÖYLE BİR İTİRAFTA BULUNDU Kİ...

Gökhan Çıra'nın sunduğu programa katılan Feride Hilal Akın, annesi ile babası hakkında sarf ettiği sözlerle yürekleri dağladı. İzleyenlerin gözleri doldu. Babasıyla ilgili öyle bir itirafta bulundu ki kimse duyduklarına inanamadı.

OYUNCULUKTAN ŞARKICILIĞA DÖNÜŞ

Seslendirdiği şarkılarla ünlenen ve daha sonrasında 2017 yılında yayınlanan 'Yeni Gelin' adlı dizide rol alan Feride Hilal Akın gönüllerde taht kurmuş bir isim. Şarkıcılıktan oyunculuğa adım atan Akın, yavaş yavaş tanınmaya başlamıştı. Daha sonrasında keskin bir dönüşle şarkılık kariyerine odaklanan Feride Hilal Akın Şehrin Yolu, Gizli Aşk, Yok Yok, Rampapapam, Bilir mi? gibi popüler şarkıları seslendirmişti.

kmfddf-12.jpg

Sosyal medya hesabından Günah Benim şarkısını seslendiren ve milyonlarca kez dinlenen Feride Hilal Akın, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Z Kuşağı programına katıldı. Programda birçok soruya yanıt veren Akın, babası ile ilgili anlattıklarıyla yürekleri sızlattı.

"BAŞARIMIN EN BÜYÜK SEBEBİ ANNEMDİR"

Aile ile ilgili sorulara içten ve samimi cevaplar veren Feride Hilal Akın, "Babamla 7 yaşındayken tanıştım. Üç yıl sürdü beraber yaşamamız, baba kız ilişkisi kurmadık. Annem gerçekten çok fedakar bi kadındı. Bize bakmak için tek başına çok çaba gösterdi. Çok güçlü bir kadın görüyorum anneme baktıkça. Hayatına tek bir erkek bile almadı. Benim başarımın en büyük sebebi annemdir." ifadelerini kullandı.

mdffdfd-1.jpg

"O GÜN BU GÜNDÜR NERDE BİLMİYORUM"

Sunucu Gökhan Çınar'ın 'Babanın hayatında ki yeri ne şuan?' sorusuna cevap veren Feride Hilal Akın şu ifadeleri kullandı:

"Babama çok düşkündüm o üç sene içinde. Ünlü olmadan önce babamdan arkamda durmasını istedim, 'tamam' demişti. Bir haftada bana öyle şeyler yaşattı ki kaçarak uzaklaştım oradan. O gün bu gündür nerde bilmiyorum bile. Son görüşmemiz ünlü olmadan önceydi"

FERİDE HİLAL AKIN KİMDİR?

Feride Hilal Akın, 8 Mart 1996, İstanbul doğumlu. Uzun yıllardan itibaren Ankara’da yaşayan Feride Hilal Akın liseyi burada bitirmiştir. İlk sahne çalışmasına 17 yaşında başlamıştır.

Feride Hilal Akın sosyal medyadan yaptığı müzik paylaşımları ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Enbe Orkestrası ile çıkardığı Bilir mi? şarkısı çok sevildi. İlyas Yalçıntaş gibi isimlerle düet yapan Feride Hilal Akın’ın Gizli Aşk şarkısı da büyük çıkış yakaladı.

kmfdfd-44.jpg

Feride Hilal Akın’ın, ilk oyunculuk deneyimi, Yeni Gelin dizisindeki Şirin karakteridir. Diziye; Yeni Gelin’in jenerik müziğini söylemek için stüdyodayken dizinin hem yönetmeni hem de yazarı Ersoy Güler'le tanışmasıyla dahil olmuştur.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin’de, Ferhat'ın, fettan Şirin'i; enerjik, delidolu, eğlenceli bir karakter olan Şirin Bozok karakterini canlandıran Feride Hilal Akın, 1.68 metre boyunda 54 kilo ve İkizler burcudur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN