Film setini bırakıp o işe girdi! Para basıyor: 250 Gramı 50 TL

Film setini bırakıp o işe girdi! Para basıyor: 250 Gramı 50 TL

Film setlerinden sıkılan oyuncu ticarete atılarak hayatını değiştirdi. Yönetmen yardımcısı olarak iş yapan kadın, kendisini adadığı yeni mesleğiyle paraya para demiyor. Ticaret esnasında satışını gerçekleştirdiği ürünün 250 gramını 50 TL'ye satıyor. Görenleri kıskandıran ticaretiyle birlikte zengin olma yolunda ilerliyor. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da sinema ve film setlerinde yönetmen yardımcısı olarak çalışan Derya Tuncay, yeni mesleği ile gündeme oturdu. 32 Yaşındaki Derya, pandeminin ülkemizdeki etkisinin ardından işinden ayrılarak memleketi Aydın İncirliova'ya taşınma kararı aldı.

YENİ İŞİ İÇİN SETLERİ TERK ETTİ

İstanbul'da yönetmen yardımcılığı yaptığı sıralarda alışverişe çıkan Derya Tunçay, manavda tesadüf eseri denk geldiği ejder meyvesini görünce yeni bir işe atıldı. Meyvenin tadını oldukça beğenen Tunçay, ejder meyvesiyle ilgilenmeye başladı.

Esrarengiz meyveye dair yaptığı araştırmalar sonucunda sadece yemekle kalmayarak üretimini de yapmaya başladı. Tropikal bir meyve merakını işe çeviren yönetmen yardımcısı, işini büyütmeye devam ediyor.

aw008511-01-5fbw.webp

KENDİSİ ÜRETİP SATIYOR

Ejder meyvesi imalatına başlayan Derya Tunçay, tropikal meyvelere karşı merakını uyandırdı. Ejder meyvesinin yanı sıra şimdilerde ise altın çilek üretimine de başladı. Yönetmen yardımcılığı işini geride bırakarak kurduğu serada altın çilek ve ejder meyvesi üretimi yapmaya devam ediyor.

Serasında büyüyen meyveleri hasat etmesiyle birlikte Aydın - İzmir yolu üzerinden tezgahında alıcısını bekliyor. Ejder meyvesi sonrasında altın çilek yetiştirmeye başlayan Tunçay, vatandaşların oldukça meraklı olduğu ve meyvenin sağlık açısından birçok hastalığa iyi geldiğini ifade etti.

aw008511-02-uevn.webp

DÜNYANIN EN FAZLA LİF İÇEREN MEYVESİ

Üretimini yaptığı altın çileğin içerisinde bulunan zengin lif kaynağının faydalı olduğu belirtti. Altın çileğin asıl yetiştiği yerin Peru olduğunu belirterek, yakın zamanda tüm dünyaya yayıldığını vurguladı. Bir zamanlar Türkiye'de de oldukça popüler olduğunu belirterek, zamanla üretimin de durma noktasına geldiğini söyledi. Bu işi büyük bir çapta yapanların da olduğunu söyleyen Derya Tunçay, altın çileği bilmeyen insanların görünce şaşkınlık içerisinde kaldığını belirtiyor.

Açıklamalara göre altın çilek dünyanın en fazla lifini içeren meyve olarak duyuruldu. Açıklamaların devamında ise, "Şeker hastalığına iyi geldiği söyleniyor. Günde 4-5 taneden fazla önermiyoruz. Çünkü müthiş derecede bağırsakları çalıştırıyor. Antioksidan özelliği çok fazla, hücre yenileyici. 250 gramlık paketler halinde 50 TL'den satış yapıyoruz" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN