Fransız askısı yaptıran Türkan Şoray'ın yüzündeki değişim hayran bıraktı

Fransız askısı yaptıran Türkan Şoray'ın yüzündeki değişim hayran bıraktı

Sinemanın Sultan'ı Türkan Şoray estetik ameliyat yaptırdı. 76 yaşındaki usta oyuncunun Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karesi sosyal medyada olay oldu. Fazla kilolarından kurtulan ve yüzüne estetik yaptıran Şoray'ın son haline takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

Türk sinemasının en güzel kadınlarından biri olan Türkan Şoray da estetik ameliyat oldu. Son dönemde 20 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Şoray'a hayranlarından yorum yağdı.

turkan-soray.jpg

20 KİLO VERDİ, FRANSIZ ASKISI YAPTIRDI

Yeşilçam'ın en güzel oyuncularından olan Türkan Şoray, paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz aylarda estetik yaptırdığı iddiasıyla gündeme gelen Şoray'ın son paylaşımı, iddiaları güçlendirdi.

turkan-soray-estetik.jpg

Fazla kilolarından da kurtulan usta oyuncunun son hali hayran bıraktı. Eski formuna kavuşan ve Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren usta sanatçı Türkan Şoray yıllar önceki haline geri döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN