Friends The Reunion ne zaman, hangi kanalda, nasıl izlenir? İlk fragman geldi!

Friends The Reunion ne zaman, hangi kanalda, nasıl izlenir? İlk fragman geldi!

Bir dönemin fenomen ABD komedi dizisi Friends'in başrol oyuncularının yıllar sonra bir araya geleceği özel bölüm 'Friends The Reunion'dan ilk görseller ve ilk fragman yayınlandı. İşte, Friends 2021 yeni bölümler hakkında merak edilenler...

1994-2004 yılları arasında yayınlanan Friends dizisinin 6 yıldız ismi 'Friends The Reunion' adlı özel bölüm için yeniden bir araya geldi. Yıllarca çekimlerin yapıldığı Warner Bros. stüdyolarında Sahne 24'e geri dönen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, yıllar sonra her şeyin titizlikle yeniden oluşturulduğu sete döndü.

FRIENDS THE REUNION FRAGMAN

FRIENDS THE REUNION NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Tüm zamanların en yüksek reytingli dizilerinden biri olan Friends'in özel bölümü Friends The Reunion, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü online platform HBO'da yayınlanacak. HBO'nun Türkiye'de resmi olarak hizmet vermediğini belirtelim.

52 yaşındaki Jennifer Aniston, 6 oyuncu olarak ilk kez sahnede bir araya geldiklerinde ortak düşüncelerinin "Aman Tanrım, ağlamadan bunu nasıl canlı olarak atlatacağız?" şeklinde olduğunu anlattı.

187680596-473990797041105-1617986681971048143-n-horz-001.jpg

FRIENDS THE REUNION'A ÖZEL KONUKLAR

Koronavirüs salgını nedeniyle özel buluşma birçok kez ertelenmişti. İlk plana göre Şubat 2020'de çekilecekti ama ekip sete geçtiğimiz nisan ayında girebildi. Canlı izleyici önünde çekilen özel bölümde Friends yıldızlarının yanı sıra David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk isimlere de yer verildi.

1994 yılında başlayan Friends dizisi 10 sezon sürmüştü.

wwm8ti1sgkguoevsc2upea.jpg

FRIENDS TÜM BÖLÜMLER İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN