Fulya Öztürk'te 3'lü ilişki rezaleti! Karısının sütçü fantezisi beyin yaktı! Yayından kovuldular

Fulya Öztürk'te 3'lü ilişki rezaleti! Karısının sütçü fantezisi beyin yaktı! Yayından kovuldular

FOX TV'de her gün yayınlanan Fulya ile umudum olsun programında akıllara durgunluk veren bir konu işlendi. Kendisini aldatan eşi için yayına çıkan adamın her söylediği ağızları açıkta bıraktı. İşte sütçü ile aldatılan adamın yaşadıkları...

FOX ekranlarında gündüz kuşağı programlarından olan Fulya Öztürk ile Umudum olsun programında herkesi hayrete düşüren aldatılma hikayesi yaşandı. Eşi Mihriban Hanım'dan boşanmak için yayına katılan Berkan isimli şahıs eşinin planlarını anlatınca stüdyo buz kesti. İşte Fulya ile Umudun Olsun'da yaşananlar.

midem-bulandi.jpg

SÜTÇÜYE KAÇAN EŞİN ALDATMA HİKAYESİ ŞOKE ETTİ

Fulya Öztürk'ün FOX TV'de sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programında akıl almaz bir aldatılma hikayesi işlendi. Eşi Mihriban Hanım'ın kendisini akraban diye tanıttığı sütçü ile aldattığını söyleyen Berkan Bey, herkesi şoke etti. Evine aldığı sütçü sevgilisi ile yasak aşk yaşayan Mihriban Hanım'ın yaptıkları 'Sadece filmlerde olur' dedirtti. Sütçü sevgilisini sürekli evine getiren kadın bu ilişkiden bir de çocuk doğurdu. Ve bu çocuğunu da eşi Berkan beyin nüfusuna geçirdi. Hiçbir şeyden haberinin olmadığını söyleyen koca ise öğrendiklerini canlı yayında anlattı.

ocukk.jpg

FULYA ÖZTÜRK: MİDEM BULANDI

Gündüz programları arasında en çok izlenen yayınlardan biri olan Fulya ile Umudun Olsun programında farklı konular işlenmeye devam ediyor. Geçen hafta yayına katılan bir kişi eşinin kendisini aldattığını iddia edip boşanmak istediğini söyledi. Canlı yayında karısının kendisini defalarca sütçü ile aldattığını ifade eden adamın anlattıkları adeta ağızları açıkta bıraktı. Yayına bağlanan karşı tarafında açıklamalarını da dinleyen Fulya Öztürk, 'Midem bulandı' diyerek o kişileri yayından aldı.

fulya-oztur.jpg

"EŞİM SEVGİLİSİNİ UZAKTAN AKRABA DİYE TANITTI"

Fulya ile Umudun olsun programına katılan Berkan isimli şahıs mağdur olduğunu ifade ederek Fulya Öztürk'ten yardım istedi. Eşi Mihriban Hanım'ın kendisini akrabası diye tanıttığı sütçü Ferhat ile aldattığını söyleyen adam, Ferhat isimli şahsın evlerinde günlerce kaldığını belirtti. Berkan isimli şahıs eşinin ayrıca Akın isimli biriyle daha olduğunu iddia etti. Evine gelen Sütçü Ferhat ve eşinin hareketlerinden şüphelenen koca gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Araştırmaları sonucunda Ferhat'ın, eşi Mihriban'ın akrabası değil sevgilisi olduğunu öğrendi. Koca çocuklarının da kendisinden değil sütçü Ferhat'tan olduğunu söyledi. İddialar karşısında yayına bağlanan sütçü Ferhat ise daha önce sütçülük yaptığını, Mihriban ile mahallede süt satarken tanıştığını ve daha sonra birlikte olduklarını söyledi.

karisi.jpg

ÇOCUK DEVLET YURDUNA VERİLMİŞ

Sütçü Ferhat'a kaçan eşinden 4 aydır haber alamayan koca soluğu savcılıkta aldı. Savcılığa başvurmasının ardından karısının kendisine ulaşarak barışma teklif ettiğini söyleyen Berkan, canlı yayında boşanma davasının sonucunu beklediğini ifade etti. Sütçü Ferhat ise Mihriban'a ve çocuğa sahip çıkacağını belirtti. Tüm bunlar yaşanırken çocuğun ise devlet yurdunda kaldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN