Galatasaray'ın tarihine geçmişti! Aslan'ın eski yıldızından büyük sürpriz! Acun Ilıcalı resmen açıkladı: Survivor'a katılacak!

Galatasaray'ın tarihine geçmişti! Aslan'ın eski yıldızından büyük sürpriz! Acun Ilıcalı resmen açıkladı: Survivor'a katılacak!

TV8'in reyting rekortmeni efsane yarışması Survivor, gelecek yıl 'Survivor All Star 2024' ismiyle ekranlara gelecek. Yarışmanın kadrosu şimdiden şekillenmeye başlarken Galatasaray'ın eski yıldızı, reyting rekortmeni yarışmaya katılma kararı aldı. Acun Ilıcalı, sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızının yarışmaya katıldığını resmen açıklarken söz konusu bu karar futbolseverleri şaşkınlık içinde bıraktı.

Galatasaray'ın eski yıldızı, sürpriz bir karara imza atarak 2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve reyting rekorlarını alt üst eden Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı 'Survivor'a katılma kararı aldı. Acun Ilıcalı, sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızının reyting rekortmeni yarışmaya katıldığını resmen açıkladı. Galatasaray'ın eski yıldızının bu kararı futbolseverleri şaşkınlık içinde bıraktı.

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde ekranlara gelerek reyting rekorlarını alt üst eden Survivor yarışması gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle ekranlara gelecek. Yarışmanın kadrosu şimdiden şekillenmeye başladı.

Daha önce Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun yarışmada yarışmacı olarak yer alacağını duyuran yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, bu kez Galatasaray'ın eski yıldızının da Survivor'a katıldığını duyurdu.

SERCAN YILDIRIM'DAN SÜRPRİZ KARAR

Acun Ilıcalı, özellikle Bursaspor ve Galatasaray forması altında gösterdiği performansla bir döneme damgasını vuran Sercan Yıldırım'ın Survivor'a katıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım, Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan..." dedi.

Sercan Yıldırım: Galatasaray'da yatarak para kazanmadım | Transfermarkt

Son olarak 2020 yılında Fatih Karagümrük formasını terleten ve söz konusu bu tarihten bu yana futbol hayatına ara veren Sercan Yıldırım, Galatasaray'ın tarihindeki en pahalı yerli hücum oyuncularından biri olarak sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçmişti.

2011 yaz transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında Bursaspor'dan ayrılarak Galatasaray'a imza atan Sercan Yıldırım, sarı-kırmızılı forma altında 26 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 5 gol 5 asiste imza attı.

Ekran Alıntısı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN