Game of Thrones hayranlarını kahreden olum! Dizinin sessiz kahramanının ani ölümü herkesi şoke etti

Game of Thrones hayranlarını kahreden olum! Dizinin sessiz kahramanının ani ölümü herkesi şoke etti

ilk bölümü 17 Nisan 2011'de ABD merkezli online dizi ve film platformu HBO'da yayınlanan ve 19 Mayıs 2019'da ekranlara veda eden Game of Thrones'un yıldız ismi hayatını kaybetti.

Amerikalı yazar George Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanan, Amerikalı roman yazarı David Benioff tarafından yazılan ve ilk bölümü 17 Nisan 2011'de ABD merkezli online dizi ve film platformu HBO'da yayınlanan, sekiz sezon süren yetmiş üç bölümün ardından ise 19 Mayıs 2019'da sona eren efsanevi dizi Game of Thrones'un yıldız ismi hayatını kaybetti.

Efsanevi dizinin sessiz kahramanından gelen ölüm haberi dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

WİLKO JOHNSON HAYATINI KAYBETTİ

Game of Thrones’ta kralın dilsiz celladı Ser Ilyn Payne’i canlandıran ve 70’lerin ünlü pub rock grubu Dr. Feelgood’un gitaristi olan 75 yaşındaki Wilko Johnson 21 Kasım Pazartesi günü hayatını kaybetti.

Wilko Johnson has died aged 75

Ünlü oyuncunun ölüm haberi Johnson’ın ailesi tarafından sosyal medyadan duyuruldu. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından vefat haberini yayınlayan aile açıklamsında "Asla yapmak istemediğimiz bir duyuruydu ve bunu çok üzülerek yapıyoruz. Wilko Johnson öldü.” ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncunun 21 Kasım günü öldüğü açıklanırken son nefesini de evinde verdiği belirtildi.

Ünlü müzisyen aynı zaman Game of Thrones dizisinde kralın dilsiz celladı Ser Ilyn Payne karakterini canlandırarak hafızalara kazınmıştı.

Game of Thrones dizisinin 'kralın dilsiz celladı' Wilko Johnson hayatını kaybetti

KEMOTERAPİYİ REDDETMİŞTİ

10 yıl önce pankreas kanserinin en ölümcül türüne yakalanan Wilko Johnson, kemoterapi sürecini reddetmesiyle çok konuşulmuştu.

Hayranları için veda turuna çıkan Johnson, o dönem Radio 5 Live'a yaptığı açıklamada, "Kararı vermek oldukça kolaydı, kemoterapi hayatını uzatmaktan fazlasını yapamazdı, ben sağlığın tadını çıkarmayı tercih ettim" demişti.

VÜCUDUNDAN 3 KİLO UR ÇIKARTILMIŞTI

Pankreası, dalağı, midesi ve bağırsaklarının bir kısmının çıkarıldığı 11 saatlik bir ameliyatın ardından 2014 yılında kanseri yendiği açıklanmıştı. Vücudundan tam 3 kiloluk ur çıkarılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN