Garanti Bankası kartsız para yatırma

Garanti Bankası kartsız para yatırma

Garanti Bankası gerek işlem kolaylığı gerekse sunduğu imkânların fazla olması sebebiyle en çok tercih edilen bankalardan bir tanesidir. Günümüz teknolojisinde, karmaşık internet bankacılığı olan, anlaşılmayan, müşteri temsilcisine rahat ulaşım sağlayamadığımız bankalar genellikle tercih edilmiyor.

Garanti Bankası bu konuda kendini oldukça geliştiren, müşteriye en iyi hizmet sunan kuruluşların başında geliyor. Kendi müşteri temsilcinizle internet bankacılığı aracılığıyla görüntülü konuşabiliyor, işlemleriniz için destek alabiliyorsunuz.

Garanti Bankaları ATM’lerinden 7 gün 24 saat kartsız olarak para çekebiliyor ya da para yatırabiliyorsunuz. Para yatırma işlemlerinde tek seferde 50 tane kâğıt para yatırma limiti var. Limit siniri olmasını istemezseniz şubelerden para yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca internet şubelerinden size en yakın ATM’yi bulabilir ve sorgulama yapabilirsiniz.

GARANTİ BANKASINDAN KARTSIZ KENDİ HESABINIZA PARA YATIRMA

Öncelikle herhangi bir ATM ‘ye gidip " giriş "tuşuna basmanız gerekiyor. Bunun için garanti bankasında kendi hesabınız olmalıdır. Başka banka hesabınıza yatıramazsınız.

Sonrasında kartsız işlem alternatiflerinden para yatırma seçeneğini seçtikten sonra IBAN, hesap numarası ya da paracard numarası ile kendi hesabınıza para yatırabilirsiniz.

GARANTİ BANKASINDAN KREDİ KARTINA KARTSIZ PARA YATIRMA

Garanti kredi kartınıza aşağıda belirtilen adımlarla kartsız para yatırabilir ya da borç ödeyebilirsiniz.

Giriş tuşuna basarak kartsız işlem seçeneğine giriyoruz.
Kartsız işlem menüsünden " borç ödeme " seçeneğine tıklıyoruz.
Daha sonra " kredi kartı borç ödeme " seçeneğine tıklıyoruz.
Kartsız borç ödemek ya da yatırmak için kart numarasını yada müşteri numaranızı bilmeniz gerekir.
İkisini de bilmediğiniz durumda Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayıp müşteri numaranızı öğrenebilirsiniz.
Kredi kartı numarasını veya müşteri numarasını girdikten sonra yatıracağınız tutarı girip kredi kartı ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz

BAŞKA HESABA KARTSIZ PARA YATIRMA

Garanti Bankası ATM’lerinden başka hesaba kart olmadan para yatırabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Öncelikle para yatırma işlemini gerçekleştirmek için; kimlik numaranız, doğum tarihi ve cep telefonu numaranız gerekir. Bu üçünü hazır bulundurmalısınız.
Ayni şekilde para yatıracağınız kişinin IBAN numarası, telefonu ve kimlik numarası da hazır olması gereken bilgilerdir. Telefon numarası mutlaka güncel olmalıdır ve göndereceğiniz kişinin adıyla uyumlu olmalıdır.
Sonra giriş tuşuna bastıktan sonra kartsız işlem seçeneğine tıklayın.
Para yatırma seçeneğini seçip, IBAN ile başka hesaba para yatırma seçeneğine geliyoruz.
TC, telefon ve IBAN bilgilerini girerek göndermek istediğimiz tutarı giriyoruz. Göndereceğiniz tutarı mutlaka kontrol etmelisiniz. Çünkü parayı gönderdikten sonra ATM’ den iptal söz konusu olmuyor.
Gönderdikten sonra size verilen referans numarası ile ödemeyi takip edebilirsiniz. Ayrıca bankaya referans numarasını ileterek de paranın durumunu öğrenmeniz mümkün.
Başka bankanın alıcısına para göndermeniz durumunda, para gönderme işleminiz için sizden işlem ücreti alınacaktır. Her banka için işlem ücretleri farklılık gösterir.

GARANTİ BANKASI KARTSIZ İŞLEM MENÜLERİ

Garanti Bankası kartsız işlem menüsünden aşağıdaki ödemeleri de yapmanız mümkün.

Fatura Ödemeleri (telefon, internet, su, doğalgaz, televizyon)
Kredi Başvurusu
Para Yatırma
Para Çekme
Aidat Ödemeleri
Eğitim Harçları Ödemeleri
Trafik Cezaları
Ehliyet, Pasaport, Kimlik Ödemeleri
SGK ve Vergi Ödemeleri
Harçlar
GSM paket yükleme
Başvurular

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN