Gelin adayı Müge Anlı'nın düğün tarihi netleşti! İşte yılın düğününden ilk ayrıntılar

Gelin adayı Müge Anlı'nın düğün tarihi netleşti! İşte yılın düğününden ilk ayrıntılar

ATV'nin gündüz kuşağı programını sunan başarılı sunucu Müge Anlı, evlilik kararı aldığını açıkladı. Yayına kınalı elleri ile çıkan Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceklerini canlı yayında açıkladı. Gündeme boma gibi düşen karar sonrası Anlı'nın evleneceği tarihte netleşti. İşte 3. defa nikah masasına oturan Müge Anlı'nın evleneceği tarih

Türkiye'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, bu defa cinayet haberiyle değil özel hayatıyla gündeme geldi. Uzun süredir beraber olduğu iddia edilen Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenme kararı aldığını açıklayan Anlı'nın düğün tarihi de belli oldu.

icek.jpg

MÜGE ANLI'NIN DÜĞÜN DETAYLAR GELMEYE BAŞLADI

Son günlerde adı bazı isimlerle aşk dedikodularına karışan Müge Anlı sessizliğini evlenme kararını açıklayarak bozdu. Hakkında çıkan aşk haberlerini ciddiye almadığını ifade eden Anlı, evlilik kararını sevenleriyle kendi programında açıkladı.

1450709.jpg

SEVENLERİNDEN DUA ETMELERİNİ İSTEDİ

Mutluluğu gözlerinden belli olan Müge Anlı, sevenlerinden bu kararı için dua etmelerini istedi. Anlı, Çıkan dedikoduların önüne geçmek içinse evleneceği kişinin adını açıkladı. Başarılı sunucu İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik yoluna giriyor. Yayında kararını açıklayan Anlı'nın kınalı elleri de gözlerden kaçmadı. İddialara göre Müge Anlı, aile içerisinde kına gecesi düzenledi. Anlı'nın evliliğine dair ayrıntılar gelirken, düğün tarihi de netleşti.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI-ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NIN EVLENECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

2.Sayfa'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

Anlı daha önce Gazeteci Burhan Akdağ ile 2 defa nikah masasına oturmuş fakat anlaşmazlıktan dolayı boşanmıştı. Anlı'nın Akdağ evliliğinden Lidya Müge isminde bir kızı var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN