Gelinim Olur Musun'un Tülin'i yıllar sonra ortaya çıktı! Caner ile aşkı damga vurmuştu: Son halini gören tanıyamıyor

Gelinim Olur Musun'un Tülin'i yıllar sonra ortaya çıktı! Caner ile aşkı damga vurmuştu: Son halini gören tanıyamıyor

2004 yılında ekranlara gelen ve unutulmaz yapımlar arasında yerini alan Gelinim Olur Musun yarışması, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Programın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Tülin Koca, geçmişte Caner Toygar ile ilişkisiyle gündeme gelmişti. Ancak, Tülin Koca'nın son hali ise herkesi şaşırttı. İşte ayrıntılar...

Ebru Akel'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Olur Musun programı, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören bir yapımdı. Programda yer alan Ata Türk, "Semra Kaynana", gelin adayı Sinem Umaş, Caner ve Tülin gibi yarışmacılar da programın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyordu. Ancak, özellikle Gelinim Olur Musun'un Tülin'i son haliyle herkesi şaşırttı.

Tülin Koca, güzelliğiyle dikkat çekerek Caner Toygar ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu. Tülin ve Caner'in aşkı maalesef mutlu bir sonla bitmedi. O dönemde tüm Türkiye, Caner ve Tülin'in evlenmesini beklerken, ikili programın dışında birçok gündüz kuşağı programında da yer almıştı.

YILLAR SONRAKİ DEĞİŞİMİ ŞOK ETTİ

TÜLİN

Yıllar sonra, Caner Toygar'ın Esra Erol'un evlilik programıyla yeniden ekranlara dönmesinin ardından Tülin de Seda Sayan'ın programında kadrolu gelin adayı ve yorumcusu olarak yer aldı. Uzun süre gözlerden uzak bir yaşam süren Tülin Koca'nın son halini görenler ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. Koca'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflara gelen yorumlar ise birbirinden ilginçti.

Görüntülerini görenler, "İnanılır gibi değil", "Eski halinden eser kalmamış", "Ekranda tekrar görmek isteriz", "Her haliyle güzelsin" gibi yorumlarda bulundu. Tülin'in dikkat çeken değişimi, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN