Gelinlerin kavgası erkekleri aratmadı! Kısmetse Olur'da kan donduran anlar... O anlar saniye saniye görüntülendi

Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönen Kısmetse Olur, YouTube'da yeni formatı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur'un yeni fragmanı gündeme bomba gibi düştü. İddialı yarışmacılar Aybüke ile Cansel'in görüntüleri herkesin ağzını açık bıraktı. Kısmetse Olur'da kan donduran anlar. Kimse bunu beklemiyordu! Bakın Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde neler yaşanmış?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden beri izlenme rekorlarını altüst eden programda sular durulmuyor. Son yayınlanan fragmanda Aybüke ile Cansel'in kavgası gündeme bomba gibi düştü. İki yarışmacı kendinden geçti, birbirlerinin üzerine yürüdüler. Herkes ağzı açık bir şekilde izledi. Kimse bunu beklemiyordu. O anlar saniye saniye görüntülendi. İşte detaylar...

EKRANLARA BOMBA GİBİ GERİ DÖNDÜ

Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur ekranlara geri döndü. Uzun bir aranın ardından Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile ekranlara geri dönen program her yeni bölümüyle dikkat çekmeye devam ediyor. İzleyiciler merakla her yeni bölümün detaylarını araştırıyor.

KISMETSE OLUR'DA BÜYÜK KAVGA

YouTube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü son fragmanıyla gündeme bomba gibi düştü. Programın iddialı iki yarışmacısı Aybüke ile Cansel arasında beklenmedik bir kavga çıktı. Görüntüleri izleyenlerin ağzı açık kaldı.

İKİ İDDİALI YARIŞMACI BİRBİRİNE GİRDİ

Oğulcan ile olan ilişkisi sallantıya giren Cansel gözyaşlarını tutamadı. Aybüke'nin üstüne gelmesiyle sinirden çıldıran Cansel daha fazla dayanamadı ve eline aldığı bardakla Aybüke'ye saldırdı. Gelinler evi bir anda karıştı. Kimse ne olduğunu anlayamadı.

GELİNLERİN KAVGASI ERKEKLERİ ARATMADI

Dİğer yarışmacılar ikiliyi zar zor tutarken gerilim iyice tırmandı. Aybüke'nin Cansel'in üstüne doğru yürümesi dananın kuyruğunu kopardı. Yeni bölümde ortalık çok fena karışacak! Ortaya çıkan görüntüler şoke etti.

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ CANSEL KİMDİR?

Cansel Ayanoğlu'nun Bulgaristan göçmeni olduğu tahmin edilmektedir. 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 25 yaşındadır. Aslan burcu olduğunu söyleyen Cansel Ayanoğlu pembe rengini çok sevdiğini belirtmiştir. Estetisyen olarak çalıştığını belirtmiştir. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. "Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zeka. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim." ifadelerini kullanmıştır. Instagram'da cansel.ayanoglu ismiyle paylaşımlarına devam eden Cansel Ayanoğlu'nun bu mecrada 4503 takipçisi bulunmaktadır. Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan Cansel Ayanoğlu'nun bir köpeği bulunmaktadır.

fdgfdg-1.jpg

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ AYBÜKE KİMDİR?

2001 yılında dünyaya gelen Çangal, üniversite eğitimini Beden Eğitimi üzerine yaptığını belirtti. Dış görünüşüyle beğeni toplayan Aybüke, 1.73 metre boy ve 58 kilo ağırlığındadır. Akrep burcu olan Aybüke, Titkok fenomeni olup oradan paylaştığı videolar ise milyonlarca kez izlenmektedir. Toplamda 1.2 milyon takipçisi olan ve 65.6 milyon beğeniye sahip olan Aybüke sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanarak içerik üretmektedir. Kısmetse Olur Aybüke'nin Tiktok hesabının adı ise @aybukeyim olurken instagram kullanıcı adı ise @aybukeeyiim hesabı üzerinden 204 bin takipçiye sahip.

gfbngf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN