Getir kaça kadar açık? Getir ile kaça kadar sipariş verilebiliyor? 2022 Getir açılış kapanış ve çalışma saatleri

Getir kaça kadar açık? Getir ile kaça kadar sipariş verilebiliyor? 2022 Getir açılış kapanış ve çalışma saatleri

Özellikle pandemi döneminde internet üzerinden yapılan alışverişlerde artış yaşandı. Bununla birlikte yeni firmalarda ortaya çıkarken en çok tercih edilen firmalardan Getir oldu. Getir’in saat kaça kadar açık olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Getir hakkında merak edilen tüm detaylar…

Hem market alışverişinizi hem de yemek siparişinizi verebileceğiniz uygulamalardan biri ol Getir, hizmeti ile en çok tercih edilen firmalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Faaliyete geçmesi ile birlikte birçok kişinin tercihi olan Getir, akşam ve gece sipariş hattı ile da tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Siparişleri dikkatli ve hızlı bir şekilde getiren Getir, müşteri de memnun ediyor. İşte Getir hakkında merak edilen tüm detaylar…

GETİR NEDİR?

Dijital platformları ortaya çıkması ile birlikte hayatımızda bu yönde şekillenmeye başladı. Teknoloji alışveriş alışkanlıklarımızı da değiştirirken dijital marketler ve yemek sipariş uygulamaları daha çok tercih edilmeye başladı. Dijital alanda faaliyet Getir, sunduğu hizmet ile en yüksek verimi sağlayarak üst sıralara yerleşen kurumlar arasında yer alıyor.

Getir kaça kadar açık

2015 yılında Nazım Sular tarafından kurulan Getir Market, kısa sürede adını duyurmayı başardı. Pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte sunduğu birçok kolaylık da müşterilerin yüzünü güldürüyor. İlk başta sadece İstanbul'da faaliyet gösteren firma daha sonra 21 ilde hizmete başladı.

Mobil uygulama üzerinden çok sayıda kişinin rahatlıkla ulaşabildiği bir platform Getir, yemek sipariş hattı ile de hizmetlerini sürdürüyor. Getir firması sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp Amerika'ya da hizmet vermeye başladı. Michael Moritz önderliğinde 38 milyon dolar yatırım alan uygulama 81 ilde faaliyet göstermektedir.

GETİR KAÇA KADAR AÇIK?

Teknoloji ile birlikte hayatın pek çok kolaylığına da çabucak alışıyoruz. Pandemi döneminde artış gösteren online marketler şimdilerde faaliyetlerini arttırdı. Pek çok kolaylığı beraberinde getiren Getir uygulaması da müşterilerden tam not almaya devam ediyor. Getir Market ve Getir Yemek olarak ikiye ayrılan uygulama hafta içi her gün 24 saat faaliyet göstermektedir.

Getir uygulaması nedir

GETİR ÇALIŞMA SAATLERİ

İstanbul, Ankara ve İzmir’de faaliyet gösteren Getir, toplam 21 ilde çalışmalarını sürdürüyor. 7/24 sistemde çalışan firma müşterileri memnun etmeye çalışıyor.Hafta içi ya da hafta sonu Farketmeden 7 gün boyunca her saat aralığında uygulamayı kullanabilirsiniz. Getir uygulaması üzerinden istediğiniz siparişi hızlı teslim alabilirsiniz. Getir firması gece siparişleri için de uygun hizmet sağlamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN