Gibi ve Erşan Kuneri Kavgasında Şoke Eden Gelişme! Suçu Bakın Kime Attılar?

Gibi ve Erşan Kuneri Kavgasında Şoke Eden Gelişme! Suçu Bakın Kime Attılar?

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Kürşat Öçalan'ın yer aldığı ve kısa sürede efsaneleşen "Gibi" dizisi hakkında usta oyuncu Zafer Algöz'ün söylediği ifadeler sosyal medyada gündem olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Algöz, tartışmanın büyümesindeki suçu bakın kime attı!

Yayınlandığı gibi efsane olan "Gibi" dizisinde canlandırdığı 'Yılmaz' karakteriyle izleyicinin kalbinde taht kuran, oyunculuğu kadar senaryo yazarlığını da konuşturan Feyyaz Yiğit ile Erşan Kuneri dizisindeki oyuncu Zafer Algöz arasında bir tartışma yaşanmıştı.

Algöz, usta oyuncu ve yazar Feyyaz Yiğit'in fenomen dizisi hakkında, "Bizim seviyemize gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerekiyor" ifadelerini kullanmış ve bu durum sosyal medyada gündem olmuştu.

"Gibi" ile "Erşan Kuneri" dizisi üzerinden yürüyen ve iki dizinin izleyicilerini karşı karşıya getiren bu ifadelerin aslında yanlış anlaşıldığı iddia edildi. Zafer Algöz, Ken Taç Dis isimli yeni kitabının imza gününde yaptığı açıklamada suçu sosyal medyaya attı.

1448055.jpg

"BİR ŞAKA YAPTIK, NERELERE KADAR TAŞINDI"

Konuyla ilgili konuşan Algöz şunları söyledi:

“Bir şaka yaptık. O da nerelere kadar taşındı. Onun altına da bir emoji koymuştum. Anlamadı insanlar. Zannettiler ki biz birbirimizle rakibiz. Hiç öyle bir şey söz konusu değil.

Beraber çalıştığımız insanlar, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz. Birlikte Kafa TV’ye de aynı işleri yaptık. İnsanlar bir anda bunu ciddiye aldılar. Ben de uzun süre hiçbir şey söylemedim. Çünkü bekledim ki iş nereye gidiyor diye.

1443938.jpg

"HOŞ OLMADI"

"Sonra anladım ki, Türkiye’de şaka yaparken ya da espri yaparken dikkat etmek gerekiyormuş. Hele sosyal medyada. Bir masada Feyyaz ile birlikteyken yapacağım espriyi, sosyal medyada yapmam hoş olmadı.”

SOSYAL MEDYAYI ELEŞTİRDİ

Aslında bu sözleri usta oyuncu ve senarist Feyyaz Yiğit ile bir sohbet ortamında yapabileceği bir espri olduğunu söyleyen Algöz,

Sosyal medya ortamında bir kavga olarak anlaşıldığını belirterek, sosyal medyayı eleştirdi.

kenan-memedov.png

Ali Baba ve 7 Cüceler filminde canlandırdığı Kenan Memedov karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Zafer Algöz, "Halbuki alakası yok. Onların da yaptığı işi çok seviyorum. Başka işler yapan genç arkadaşlarım da var. Ben her zaman gençlerle çalışmayı seven birisiyim. Orada bir yanlış anlaşılma oldu" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN