Gizli portakalı 10 saniyede bulanlar üstün zekalı çıkıyor! İnsanların yalnızca %3’ü bulabiliyor

Gizli portakalı 10 saniyede bulanlar üstün zekalı çıkıyor! İnsanların yalnızca %3’ü bulabiliyor

Odaklanma becerinizi ölçmek için uygulayabileceğiniz birçok farklı test bulunuyor. IQ testleri ile zekanızın en uç noktalarına keşfedebilirsiniz. Resim içerisine gizlenen portakalı 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte görsel zekanızı ölçebileceğiniz test…

Zekanızın erişilmez noktalarına ne kadar ulaşabileceğimizi gösteren bir test ile geldik. Olaylara ya da nesnelere farklı bakış açısıyla yaklaşabileceğinizi test edebilirken aynı zamanda eğlencenin tadına varabilirsiniz. Algılanması zor olan o nesneleri siz kaç saniyede keşfediyorsunuz? Gelin hep birlikte zihninizin ulaşılmaz kilitlerini açalım. İşte görsel zekanızı ölçebileceğiniz test…

RESİM İÇERİSİNDE GİZLENEN PORTAKALA ODAKLANIN

Anaokulunda eğlenen çocukların Kaos ortamında gizlenen portakalı keşfetmek için biraz odaklanmanız gerekiyor. Görsel içerisine gizlenen portakalı bulmak için yalnızca 10 saniyeniz var.

gizli-portakali-bul-zeka-testi.jpg

Resme biraz odaklanarak gizlenmiş portakalı bulabileceğinizden eminiz. İnsanların yalnızca %3'lük bir kesiminin 10 saniyede fark ettiği bu görseli biraz zorlu olduğunu biliyoruz ancak hemen pes etmek yok.

Resme dönüp tekrar baktığınızda o detayı fark edebilirsiniz.

HALA BULAMADINIZ MI?

Oldukça güzel bir şekilde kamufle edilmiş portakalı hala bulamadıysanız üzülmeyin son bir kez daha şansınızı denedikten sonra hala bulamadıysanız aşağıdaki cevapta gizlenmiş kaplanın yerini öğrenebilirsiniz.

gizli-portakali-bul-zeka-testi.jpg

CEVAP

Renk desen ya da kombinasyonlarla oldukça güzel bir şekilde gizlenmiş detayları fark etmek zaman zaman zor olabiliyor. Hem eğlenip hem de zekanızı ölçebileceğiniz bu testler ile IQ seviyenizi de belirleyebilirsiniz. Resimdeki gizli portakal tam da o noktada duruyor.

en-guzel-zeka-testi-portakal-cevap.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN