Gonca Vuslateri tepeden tırnağa estetikli çıktı! Eski halini gören inanamadı

Gonca Vuslateri tepeden tırnağa estetikli çıktı! Eski halini gören inanamadı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin eski halini görenler gözlerine inanamadı. Estetiksiz halleri sosyal medyanın gündemine düştü. Görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı. Bakın yıllar içinde nasıl değişmiş?

Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Gonca Vuslateri, kendine has tarzıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Güzelliğiyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncunun estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Eski halini görenler tanımakta zorlandı. Bakın Gonca Vuslateri yıllar içerisinde nasıl değişmiş?

3432344-810x458.jpg

GONCA VUSLATERİ DE ESTETİK HARİKASI ÇIKTI

En son Hakan Altun ile aşka yelken açan Gonca Vuslateri'nin bu ilişkisi kısa sürmüştü.

dekolte.jpg

Uzun süredir bekar olan oyunu gönlünü spor hocasına kaptırdı. Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Vuslateri, bu defa estetiksiz görüntüsüyle sosyal medyanın diline düştü. Yıllar içerisinde değişim yaşayan oyuncuyu kimse tanıyamadı.

goncavuslat.jpg

YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Gonca Vuslateri'nin eski halini görenler gözlerine inanamadı. Çok sayıda yorum yapılan o fotoğraflara olumlu kadar olumsuz yorumlar yapıldı.

gonca.jpg

Oyuncunun estetiksiz halini görenler "Değişmemiş yeri yok" "Doktoru kim?" gibi yorumlar yağdırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN