Gonca Vuslateri'nden Gülse Birsel'e çok sert fatura tepkisi

Gonca Vuslateri'nden Gülse Birsel'e çok sert fatura tepkisi

Oyuncu Gonca Vuslateri, bir döneme damgasını vuran 'Yalan Dünya' dizisine atıfta bulunarak, geçtiğimiz günlerde dizi senaristi Gülse Birsel'in 2 bin 550 TL'lik elektrik faturası paylaşımına çok sert tepki gösterdi. Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim" ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve dizi senaristi Gülse Birsel, geçtiğimiz günlerde 3+1 dairesine gelen 2 bin 550 TL gelen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaşarak zamlara tepki göstermişti. "Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim" ifadelerini kullanan Gürsel'e birçok kullanıcı hak verirken, pek çok kişi ise tepki gösterdi.

Gülse Birsel'in başrol oynadığı ve senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'da Vasfiye Teyze karakterlerini canlandıran oyuncu Gonca Vuslateri, o dönemi kastederek Birsel'in o paylaşımına tepki gösterdi. Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya, en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim" dedi.

"SOĞUK HAVALARDA ARKADAŞINDA KAL; SETE ORDAN GİT"

Gonca Vuslateri'nin paylaşımı şöyle:

"Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal. Sete ordan git. Ha bir de baget ekmek al 4’e böl pul biberle lup."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN