Gönül Dağı Ciritçi Abdullah'a ne oldu? Ciritçi Abdullah öldü mü? Gönül Dağı'ndan seyirciyi şaşırtan hamle

Gönül Dağı Ciritçi Abdullah'a ne oldu? Ciritçi Abdullah öldü mü? Gönül Dağı'ndan seyirciyi şaşırtan hamle

TRT1'in ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Yeni sezonda yine seyirciyi ekran başına bağlayan dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler akıllara "Ciritçi Abdullah öldü mü?" sorusunu getirdi. Peki, Ciritçi Abdullah'a ne oldu? Yavuz Sepetçi diziye veda mı edecek? İşte detaylar...

Haziran ayında yaptığı sezon finalinin ardından üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi yeni sezonda da başarısına kaldığı yerden devam ediyor. Her bölümde seyirciye ayrı bir heyecan yaşatan dizinin son bölümünde Ciritçi Abdullah'ın yaşadıkları, seyirciyi korkuttu.

69. bölümde yaşanan aile arasındaki miras tartışmasına daha fazla dayanamayan Ciritçi Abdullah, yeni bölümün son sahnesinde kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Dizinin son sahnesinde Ciritçi Abdullah'ın yaşadığı durum, Ciritçi Abdullah karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorusunu akıllara getirdi.

 gönül dağı ciritçi abdullah öldü mü

GÖNÜL DAĞI CİRİTÇİ ABDULLAH ÖLDÜ MÜ?

Son bölümde kalp krizi geçirerek yere yığılan Ciritçi Abdullah seyirciyi korkuttu. Ancak, Ciritçi Abdullah karakterini canlandıran Yavuz Sepetçi'nin sezon başında diziyle yeni bir anlaşma imzaladığı ve bu sezon da dizide olacağı biliniyor. Yani, Ciritçi Abdullah karakteri Gönül Dağı'na veda etmeyecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN