Gönül Dağı'nda Taner'in partneri hayran bıraktı! Güzelliğiyle Dilek'i solladı! İlk kez ekrana çıkacak

Gönül Dağı'nda Taner'in partneri hayran bıraktı! Güzelliğiyle Dilek'i solladı! İlk kez ekrana çıkacak

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Taner'i canlandıran Berk Atan'ın partneri belli oldu. Dilek karakterine hayat veren Gülsüm Ali İlhan'ın diziden ayrılmasıyla yalnız kalan Taner artık yoluna yeni bir isimle devam edecek. Bakın Dilek'in yerine kim geldi?

En çok izlenen diziler arasında yer alan Gönül Dağı dizisinde başrol oyuncu Gülsüm Ali İlhan'ın özel sebeplerden dolayı diziden ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Berk Atan ile beraber başrol oynayan İlhan, yeni bir projeye başladı. Gözler ise 'Taner'in partneri kim olacak?' sorusuna yöneldi. Bu merak kısa Dilek'in yerine bomba bir isim geldi.

1469620.jpg

GÖNÜL DAĞI'DA DİLEK'İN YERİ DOLDU

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yeni sezona başladı. Kadroda yeniliğe giden diziye Dilek karakterinin yerine yeni bir isim geldi.

maxresdefault-4.jpg

Berk Atan'ın partneri güzel oyuncu Berfin kıymaz oldu.

berfin-kiymaz2.jpg

Gönül Dağı kadrosuna katılan Kıymaz, bu dizi sayesinde ilk kez ekranlara çıkacak. Hakkında henüz pek bilgi olmayan Berfin Kıymaz'ın güzelliği ise dikkatlerden kaçmadı

berfin-kiymaz-kimdir-resimleri.jpg

AYLİN ROLÜ İLE GELİYOR

Gülsüm Ali İlhan'ın diziden ani ayrılmasıyla boşalan yerine gelen Berfin Kıymaz, diziye Aylin karakteri ile giriş yapacak. Kıymaz'ın ilk ekran önü deneyimi olacak. 23 yaşındaki genç oyuncu 1999 doğumlu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN